Milli Eğitim Bakanı Tekin öğretmenlere ikramiye çağrısı hakkında açıklama yaptı! "Kendi politikalarımızı kendimiz belirliyoruz"

TBMM Plan ve Bütçe Komisyonu'nda dün tamamlanan bütçe görüşmelerin ardından CHP Grubu, öğretmenlere, 24 Kasım Öğretmenler Günü'nde 2 bin TL ikramiye verilmesini teklif etmişti. Konuyla alakalı Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin'den açıklama geldi. Tekin," Biz kendi politikalarımızı kendimiz belirliyoruz. Öyle bir şey olursa bunu Cumhurbaşkanımız ile Maliye Bakanımız duyurur." dedi.

Milli Eğitim Bakanı Tekin öğretmenlere ikramiye çağrısı hakkında açıklama yaptı! "Kendi politikalarımızı kendimiz belirliyoruz"
  • TBMM Plan ve Bütçe Komisyonu'nda dün tamamlanan bütçe görüşmelerin ardından CHP Grubu, öğretmenlere, 24 Kasım Öğretmenler Günü'nde 2 bin TL ikramiye verilmesini teklif etmişti.

Milli Eğitim Bakanı Tekin öğretmenlere ikramiye çağrısı hakkında açıklama yaptı! "Kendi politikalarımızı kendimiz belirliyoruz" - Resim : 1

  • CHP’nin hukukçu vekili Mahmut Tanal’ın imzasını taşıyan kanun teklifinin gerekçesinde, 657 Sayılı Devlet Memurları Kanunu’nda düzenlenen 12 hizmet sınıfından biri olan eğitim hizmetlerinde görev alan öğretmenlerin, yaşam şartlarının yüksek enflasyonun da etkisiyle bir hayli kötüleştiği, mesleğin onuruna yakışır bir hayat sürdürmelerinin oldukça zorlaştığı vurgulandı.

Milli Eğitim Bakanı Tekin öğretmenlere ikramiye çağrısı hakkında açıklama yaptı! "Kendi politikalarımızı kendimiz belirliyoruz" - Resim : 2

  • Konuyla alakalı Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin'den açıklama geldi. Tekin,"Biz kendi politikalarımızı kendimiz belirliyoruz. Öyle bir şey olursa bunu Cumhurbaşkanımız ile Maliye Bakanımız duyurur." dedi.
Gazze'de faaliyette olan bir hastane kaldı Cumhurbaşkanı Erdoğan Gazze için Scholz ile görüşecek! Hamsi yok olma tehlikesiyle karşı karşıya HEDEP'li Beştaş'ın teröristbaşı Öcalan için istedikleri Meclis'i gerdi!