Millet İttifakı adayı Kemal Kılıçdaroğlu'ndan flaş açıklama! Hem vallahi hem billahi terör örgütleriyle görüşmedim

Millet İttifakı Cumhurbaşkanı adayı Kemal Kılıçdaroğlu, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın iddialarına cevap verdi. Terör örgütleriyle temas kurmadığını belirten CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, "Hem vallahi hem billahi böyle bir görüşme yoktur, yalandır, iftiradır. " ifadelerine yer verdi.

Millet İttifakı adayı Kemal Kılıçdaroğlu'ndan flaş açıklama! Hem vallahi hem billahi terör örgütleriyle görüşmedim

CHP Genel Başkanı ve Millet İttifakı Cumhurbaşkanı Adayı Kemal Kılıçdaroğlu, sosyal medya hesabından Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın iddialarına cevap verdi.

Millet İttifakı adayı Kemal Kılıçdaroğlu'ndan flaş açıklama! Hem vallahi hem billahi terör örgütleriyle görüşmedim - Resim : 1

"KASET VARSA YAYINLA"
Kılıçdaroğlu Twitter'dan yaptığı paylaşımda, "Benim Kandil'deki teröristlerle görüştüğüme dair kasetler olduğunu söyledin. Ey Erdoğan, sen nasıl bir Müslümansın! Böyle bir görüşmeye dair elinde uydurma ve montaj olmayan gerçek bir kaset var da bunu yayınlayamıyorsan sen büyük bir yalancısın, müfterisin demektir." ifadelerine yer verdi.

Millet İttifakı adayı Kemal Kılıçdaroğlu'ndan flaş açıklama! Hem vallahi hem billahi terör örgütleriyle görüşmedim - Resim : 2

"HEM VALLAHİ HEM BİLLAHİ"
CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu yaptığı açıklamada, terör örgütleriyle her hangi bir görüşmesinin olmadığını açıkladı.

Kılıçdaroğlu yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi;
"Samimi bir Müslüman olarak inandığım bütün mukaddesler üzerine yemin ediyorum. Hem vallahi hem billahi böyle bir görüşme yoktur, yalandır, iftiradır. Milletimizden özür dilemelisin Erdoğan. Bir insana yakışır şekilde hareket et ve göz göre göre işlediğin bu suçlardan vazgeç."

Millet İttifakı adayı Kemal Kılıçdaroğlu'ndan flaş açıklama! Hem vallahi hem billahi terör örgütleriyle görüşmedim - Resim : 3

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı hedef alan Kılıçdaroğlu, "Yeter bu iftiralar yeter. Allah’a sığınıyorum dedim. Durmuyor iftiraların, yalanların durmuyor. Müfterisin, günah ve pislik içinde boğuldun. Artık yeter." şeklinde paylaşım yaptı.

Millet İttifakı adayı Kemal Kılıçdaroğlu'ndan flaş açıklama! Hem vallahi hem billahi terör örgütleriyle görüşmedim - Resim : 4

AFAD'dan korkutan açıklama: Her an deprem olabilir Sinan Oğan: Bir talebim olmadı TUSAŞ Genel Müdürü Temel Kotil'den Milli Muharip Uçak KAAN hakkında flaş sözler PKK'nın sözde liderlerinden terörist Sozdar Avesta'dan Kemal Kılıçdaroğlu'na destek!