MHP'den Ferdi Tayfur parçasıyla Gazze paylaşımı! Yıkmayın dünyamı hayallerimi...

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli grup toplantısında "24 saat içinde ateşkes sağlanamazsa gereği her neyse yapmalıdır." demişti. Bahçeli'nin sözlerinin ardından geçen zaman sonrasında MHP'nin resmi sosyal medya hesabından Ferdi Tayfur'un 'Acılar' şarkısının yer aldığı bir video paylaşıldı. Video klipte İsrail'in saldırıları ve Bahçeli'nin grup toplantısındaki sözlerine yer verildi.

Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanı Devlet Bahçeli, İsrail'in Gazze'deki katliamına yönelik 24 saat vererek bir açıklama yapmıştı.

MHP'den Ferdi Tayfur parçasıyla Gazze paylaşımı! Yıkmayın dünyamı hayallerimi... - Resim : 1

24 saatin ardından MHP'nin resmi sosyal medya hesabından Bahçeli'nin sözleri ve Gazze'deki vahşeti içeren bir video klip Ferdi Tayfur'un 'Acılar' şarkısıyla paylaşıldı.

MHP'den Ferdi Tayfur parçasıyla Gazze paylaşımı! Yıkmayın dünyamı hayallerimi... - Resim : 2

DEVLET BAHÇELİ GRUP TOPLANTISINDA NE DEMİŞTİ?

Bahçeli önceki gün yaptığı paylaşımda, "Milliyetçi Hareket Partisi olarak çağrımız şudur: Eğer bugünden itibaren 24 saat içinde ateşkes sağlanamazsa, saldırılar durmazsa, mazlumların üzerine bombalar bırakılmaya ısrarla devam ederse, milletimle açık açık paylaşıyorum ki, Türkiye süratle devreye girmeli, tarihi, insani ve inanç sorumluluğunun gereği her neyse yapmalıdır. Gazze’yi koruma ve kollama misyonunu üstlenmek bize ecdadımızın mirasıdır" demişti.

İstanbul'da 29 Ekim coşkusu Ordu'da market sahibinden İsrail ürünlerine boykot! Lütfen satın almayınız Bölünmüş yol hamlesi 100 yıla damgasını vurdu Gazze’de bir şehidin şehadet parmağı