MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin eleştiri hedefi olan AHBAP'ın Ankara İl Başkanı MHP Milletvekilinin kızı çıktı!

Haluk Levent'in kurucusu olduğu AHBAP derneğinin Ankara İl Başkanının, MHP Milletvekili Muharrem Varlı'nın kızı Hilal Varlı olduğu ortaya çıktı. Varlı'nın geçtiğimiz yıl nikah şahidinin de Bahçeli olduğu öğrenildi.

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin eleştiri hedefi olan AHBAP'ın Ankara İl Başkanı MHP Milletvekilinin kızı çıktı!

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, deprem için yardım toplayan ve çalışmalar yapan AHBAP'ı ve BaBaLa TV'yi bugünkü grup toplantısında eleştirdi.

MHP Adana Milletvekili Muharrem Varlı’nın kızı Hilal Varlı Şen'in şu an AHBAP'ın Ankara İl Başkanı olduğu öğrenildi. AHBAP Ankara'nın Twitter hesabının Hilal Varlı'yı takip ettiği görüldü.

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin eleştiri hedefi olan AHBAP'ın Ankara İl Başkanı MHP Milletvekilinin kızı çıktı! - Resim : 1
Ahbap Ankara'nın sosyal medya hesabında Hilal Varlı ve Haluk Levent'in birlikte çekildiği bir fotoğrafın paylaşılarak, "Genel Başkanımız ile Yönetim Kurulu toplantımızı gerçekleştirdik. Bize eşlik ettiği için teşekkürlerimizi sunuyoruz. Sevginin ve gerçeğin peşindeyiz" denildiği ortaya çıktı.


BAHÇELİ NİKAH ŞAHİDİ OLMUŞTU
Hilal Varlı, geçtiğimiz yılın ekim ayında Sadık Can Şen ile evlenmişti. Çiftin nikah şahitliğini MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli yapmış, nikahını MHP’li Etimesgut Belediye Başkanı Enver Demirel kıymıştı.

Taksim'deki terör saldırısı hakkında flaş gelişme! Deprem bölgelerinde içme suyu altyapısının yüzde 95'i onarıldı! Son Dakika... Haluk Levent trafik kazası geçirdi Uzmanı uyardı: Solunum yolu enfeksiyonları yaygınlaştı!