MHP Genel Başkanı Bahçeli'den Özgür Özel'e: Maalesef kukladır, kuklacı ise İBB Başkanı'dır

Geçtiğimiz günlerde HEDEP Van Milletvekili Pervin Buldan ile Kadıköy Belediyesi Süreyya Operası'nda soprano Pervin Chakar ve piyanist Paolo Villa'nın "Bir Opera Gecesi" dinletisine katılan CHP Genel Başkanı Özel dinletinin ardından sahneye çıkıp sanatçıları tebrik ederken soprano Pervin Chakar'ın elini öptü. Bugün partisinin grup toplantısında konuşan MHP Genel Başkanı Bahçeli ise "Eğer eli öpülecek hanımefendiler arıyorsanız Meclis'teki AK Partili MHP'li kadınların elini öpebilirsin" dedi.

MHP Genel Başkanı Bahçeli'den Özgür Özel'e: Maalesef kukladır, kuklacı ise İBB Başkanı'dır
  • CHP Genel Başkanı Özgür Özel, genel seçimlerde HEDEP ile hareket ederek milliyetçi seçmenin oyunu kaybeden partisine 'değişim' vaadiyle gelmiş, 38. Olağan Kurultay'da genel başkan seçilir seçilmez, Selahattin Demirtaş'a ve Osman Kavala'ya selam göndermişti.

MHP Genel Başkanı Bahçeli'den Özgür Özel'e: Maalesef kukladır, kuklacı ise İBB Başkanı'dır - Resim : 1

  • Özel, geçtiğimiz günlerde de HEDEP Van Milletvekili Pervin Buldan ile Kadıköy Belediyesi Süreyya Operası'nda soprano Pervin Chakar ve piyanist Paolo Villa'nın "Bir Opera Gecesi" dinletisine katıldı.

MHP Genel Başkanı Bahçeli'den Özgür Özel'e: Maalesef kukladır, kuklacı ise İBB Başkanı'dır - Resim : 2

  • Özel, dinletinin ardından sahneye çıkıp sanatçıları tebrik ederken soprano Pervin Chakar'ın elini öptü.
  • CHP'nin aydın kesimi tarafından desteklenen Özel, milliyetçi kesimin tepkisini çekti.

MHP Genel Başkanı Bahçeli'den Özgür Özel'e: Maalesef kukladır, kuklacı ise İBB Başkanı'dır - Resim : 3

  • Bugün partisinin grup toplantısında açıklamalarda bulunan MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli ise bu konu hakkında açıklamalarda bulunarak CHP Genel Başkanı Özgür Özel için sert yorumlarda bulundu.

MHP Genel Başkanı Bahçeli'den Özgür Özel'e: Maalesef kukladır, kuklacı ise İBB Başkanı'dır - Resim : 4

  • Bahçeli'nin açıklamaları şu şekilde:
CHP'nin yeni genel başkanı siyasi birikim ve deneyim çerçevesinde aslında pek ciddiye ve dikkate alınacak birisi değildir. HEDEP'e uzattığı zeytin dalı, İYİ Parti ile ortak payda arayışı, zillet masasını tekrar kurma anlayışı ve amacı geçmişin birebir kopyasıdır. CHP'de yeni bir şey yoktur. Hamamda kurna düğünde zurna beğenmeyen bugünkü CHP yönetimi her şeye karşı, geçmişine karşı, işin özünde karşıya bile karşıdır. Geçtiğimiz günlerde CHP Genel Başkanının İstanbul Kadıköy'de bir opreaya HEDEP'liler ile birlikte katılması, sahne alan ve Kürdistan'dan bahsedip ve Türkiye'yi işgalçi diye karalayan sözde bir sanatçının elini öpmesi utanç verici bir ayıp ve rezilliktir. Eğer eli öpülecek hanımefendiler arıyorsanız Meclis'teki AK Partili MHP'li kadınların elini öpebilirsin. Öpecek eli tanımayanların milletten tekme yemeleri mutlaktır. CHP Genel Başkanı maalesef kukladır, kuklacı ise İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu'dur. Onun da ipini tutanlar iç ve dış husumet cephesidir. CHP'de patron çıldırmış, tasfiye işlemi hızlanmış, yağma vites yükseltmiş, Atatürk'ün partisi kapanın elinde kalmıştır.
Yüksek lisans ve doktora öğrencilerinin bursları artıyor "Sistemin aksayan yönleri varsa düzeltilmeli" Soylu kendisi ile ilgili haberlere tepki gösterdi: Kinleri bitmedi Öğrencilere karne hediyesi! Detaylar netleşti