MHP Genel Başkanı Bahçeli'den Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın ilk sırada yer aldığı pusula için açıklama: Bu hayra işarettir

MHP Genel Başkanı Bahçeli, "5 yıla yakın süredir Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi'nin başında olan, lideri olan Sayın Recep Tayyip Erdoğan kurada birinci sırada yerini aldı. Bu hayra işarettir, farkında olmak lazımdır" dedi.

MHP Genel Başkanı Bahçeli'den Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın ilk sırada yer aldığı pusula için açıklama: Bu hayra işarettir

14 Mayıs'ta yapılacak Cumhurbaşkanlığı seçimi için, Cumhurbaşkanı adaylarının seçim pusulasındaki yerleri belli oldu.

Cumhurbaşkanı adaylarının birleşik oy pusulasındaki yerlerinin belirlemesi için çekilen kurada 1. sıraya Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan yerleşti.

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Elazığ Afet Konutları Temel Atma ve Sosyal Konutlar Anahtar Teslim Töreninde yaptığı konuşmada, ülkenin 14 Mayıs'ta bir genel seçime gideceğini hatırlattı ve pusula ile ilgili "Bu seçim 2 kanatlıdır. Birisi Cumhurbaşkanlığı seçimi, diğeri ise milletvekilliği seçimi. Bugün cumhurbaşkanı adaylarının birleşik oy pusulasındaki yerleri belirlendi. 5 yıla yakın süredir Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi'nin başında olan, lideri olan Sayın Recep Tayyip Erdoğan kurada birinci sırada yerini aldı. Bu, hayra işarettir, farkında olmak lazımdır. 'Bir, bir ileri' diyorum 14 Mayıs'ta." dedi.

İstanbul'da hangi hastanelerde deprem izolatörü var? Kılıçdaroğlu'na tepki: Fahrettin Altun'dan "şiirli" paylaşım Cumhurbaşkanı Erdoğan: Beklentileri boşa çıkarmamakta kararlıyız İstanbullular dikkat! Yarın bazı yollar trafiğe kapalı