MHP Genel Başkan Yardımcısı Dr. İzzet Ulvi Yönter'den Mansur Yavaş'a: Önce kalp yapmayı öğrensin

MHP Genel Başkan Yardımcısı Dr. İzzet Ulvi Yönter, Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş'a yönelik eleştiri geldi. Yönter, "Önce kalp yapmayı öğrensin" dedi.

MHP Genel Başkan Yardımcısı Dr. İzzet Ulvi Yönter'den Mansur Yavaş'a: Önce kalp yapmayı öğrensin

Haber Global ekranlarında yayınlanan Buket Aydın ile Yüz Yüze programının bu haftaki konuğu MHP Genel Başkan Yardımcısı Dr. İzzet Ulvi Yönter'den Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş'a 'kalp' eleştirisi geldi.

Ulvi Yönter, Yavaş'a yönelik "Önce kalp yapmayı öğrensin" dedi.

Yönter, şunları söyledi;

"Mansur Yavaş, yerini bulduk, kendisine CHP'de uzun yıllar dilerim. Milliyetçi PKK ile FETÖ'cü ile birlikte olur mu? Irak ve Libya tezkeresine hayır diyen partiyle iş yapar mı? Bizi, CHP'ye yaklaşmakla suçlamıştı, önce iki eliyle kalp yapmayı öğrensin. Marifet o değil, gerçekten kalbe sahip olmak. Nasır tutmuş bir kalbimiz yok, bizim kalbimiz vatan ve millet sevgisiyle çarpışıyor. "

MHP'li isimden 300 milyar dolar vaadi açıklaması: Kılıçdaroğlu'nu işletmişler Yurt dışında kullanılan oylar nasıl saklanacak? Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Kılıçdaroğlu'na: İşte para bu Yurt dışında oy kullanan seçmen sayısı 800 bine yaklaştı