Metrocity AVM nerede, nasıl gidilir?

İstanbul'un en eski AVM'lerinden sayılan Metrocity'de yangın çıktı. Yangın vatandaşları korkuturken itfaiye ekiplerinin müdahalesi sürüyor. Peki, Metrocity AVM nerede, nasıl gidilir?

Metrocity AVM nerede, nasıl gidilir?

Metrocity Alışveriş Merkezi, İstanbul'un gözde semtlerinden Levent'te bulunuyor. Öğle vakitlerinde Metrocity AVM'nin çatısında henüz bilinmeyen bir sebepten dolayı yangın çıktı.

Levent Esentepe Mahallesi Büyükdere Caddesi'ndeki iki katlı alışveriş merkezinin çatısında yangın çıktığı ihbarı üzerine çok sayıda itfaiye, polis ve sağlık ekibi sevk edildi.

METROCİTY AVM NEREDE, NASIL GİDİLİR?

MetroCity, İstanbul'un Levent semtinde konumlanmış bir alışveriş merkezidir. 1995 senesinin hemen başında proje çizimlerine başlanan merkez, MetroCity İstanbul Levent'te 2000 senesinin başında inşa edildi. 2002 senesinin hemen sonunda tamamlandı ve 30 Nisan 2003'te hizmete açıldı. Bir alışveriş merkezi ve üç kuleden oluşmaktadır. Kuleler 27, 31 ve 35 kattan oluşmaktadır. MetroCity'de yerel ve uluslararası 140 mağaza 4 katta 60.000 m² alanda hizmet vermektedir ve 2.500 araç kapasiteli otoparkı mevcuttur.

Metro ile Ulaşım

Metrocity AVM nerede, nasıl gidilir? - Resim : 1

TAKSİM İSTİKAMETİNDEN ULAŞIM:

MetroCity Alışveriş Merkezi, Hacıosman – Yenikapı metro hattı ile 12 dakika gibi kısa bir süre içinde ulaşılabilir bir yakınlıktadır. Alışveriş Merkezi içine 1. Levent metro istasyonundan doğrudan giriş mevcuttur. Metrodan indikten sonra “MetroCity Çıkışı” olarak yönlendirilmiş yürüyen merdivenler izlenerek alışveriş merkezine en kısa yoldan ulaşılabilir.

Araba ile Ulaşım

MASLAK VE FATİH SULTAN MEHMET KÖPRÜSÜ İSTİKAMETİNDEN ULAŞIM:

MetroCity Alışveriş Merkezi, 1. Levent Büyükdere Caddesi üzerinde bulunduğundan Fatih Sultan Mehmet köprüsü istikametinden gelen araçların köprüyü geçtikten sonra ikinci çıkış olan Levent – Sarıyer çıkışını kullananarak Zincirlikuyu – Beşiktaş istikametine yönelmeleri halinde MetroCity Alışveriş Merkezi, Maslak istikametinden gelen Büyükdere caddesi üzerinde sağ kolda görülecektir.

BEŞİKTAŞ – ZİNCİRLİKUYU İSTİKAMETİNDEN ULAŞIM:

Bu istikametten gelindiğinde sol kolda kalan Zincirlikuyu mezarlığı bitimindeki MetroCity Alışveriş Merkezi geçildikten sonra, Gültepe çıkışından çıkılarak soldaki ayrımdan Büyükdere Caddesi alt geçidi izlenerek tekrar Zincirlikuyu – Beşiktaş istikametine dönülmesi halinde Maslak istikametinden geliyormuş gibi Büyükdere Caddesi üzerindeki MetroCity’e ulaşılabilecektir.

Hafta sonu hava nasıl olacak? 2023'de resmi tatiller hangi güne denk geliyor? 4 çocuklu Emine tek kelimeyle çocuklarını çıldırttı Saldırı hazırlığındaki 3 terörist öldürüldü