Mersin'de 15 adrese eş zamanlı tefeci operasyonu:  14 şüpheli gözaltına alındı

Mersin'de tefecilik faaliyetleri yapan 15 şahıs tespit edildi. Bu sabah 15 adrese eş zamanlı operasyon yapıldı. Operasyon sonucunda, 14 şüpheli gözaltına alındı.

Mersin'de 15 adrese eş zamanlı tefeci operasyonu:  14 şüpheli gözaltına alındı

Mersin Emniyet Müdürlüğü Tarsus ilçe Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele (KOM) Büro Amirliği ekipleri 15 şahsın, insanlara yüksek faizle para vererek haksız kazanç sağladığını tespit etti. Aynı zamanda ekipler, para isteyen vatandaşlara boş senede imza attırıp, senedi kafalarına göre doldurmak suretiyle müştekilerden para aldıkları, ödeyemeyenlerin de hakkında icra takibi başlatıp, taşınmazlarına el koyduklarını da belirledi. Bu kapsamda sabah saatlerinde ekipler, özel harekat ve dron desteğiyle 15 adrese eş zamanlı operasyon gerçekleştirdi. Operasyon sonucunda, 14 kişi gözaltına alındı, ele geçirilen suç unsurlarına da el konuldu.

Mersin'de 15 adrese eş zamanlı tefeci operasyonu:  14 şüpheli gözaltına alındı - Resim : 1

Gözaltına alınan şahıslar işlemleri yapılmak üzere emniyete götürülürken, hakkında gözaltı kararı bulunan 1 şüphelinin de yakalama çalışmaları sürüyor.

AB Komiseri Varhelyi Ankara'da! İstanbul Boğazı'nda arıza yapan kargo gemisi Ahırkapı'ya demirletildi İş dünyasının OVP yorumu 'pozitif' oldu Enver Aysever Akşener'e kin kustu!