Merkez Bankası Başkanı Hafize Gaye Erkan ilk kez G 20 Zirvesi'ne katılacak

Merkez Bankası'nın yeni Başkanı Hafize Gaye Erkan ilk G 20 zirvesine katılacak. G 20 Liderler Zirvesi yılda bir kez Maliye Bakanları ve Merkez Bankası Başkanları, iki kez de Bakan Yardımcıları düzeyinde toplanıyor. Bu kapsamda Erkan, Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek ile birlikte zirvenin Hindistan'daki ayağına katılım gösterecek.

Merkez Bankası Başkanı Hafize Gaye Erkan ilk kez G 20 Zirvesi'ne katılacak

Hindistan'da düzenlenecek G20 toplantılarına Türkiye'yi temsilen Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek katılacak. Bakan Şimşek'e toplantılarda Merkez Bankası Hafize Gaye Erkan da eşlik edecek.

Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, G20 toplantılarına katılmak üzere Merkez Bankası Başkanı Hafize Gaye Erkan ile birlikte Hindistan'a gidecek.

MEHMET ŞİMŞEK İLE BİRLİKTE KATILACAK

Alınan bilgiye göre, Hindistan'da düzenlenecek G20 toplantılarına Türkiye'yi temsilen Hazine ve Maliye Bakanı Şimşek katılacak. Bakan Şimşek'e, toplantılarda, Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası (TCMB) Başkanı Hafize Gaye Erkan da eşlik edecek.

CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN'IN KÖRFEZ ZİYARETİNE DE EŞLİK EDECEK

Bakan Şimşek, G20 toplantılarının ardından Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın 17-19 Temmuz tarihlerinde Suudi Arabistan-Türkiye İş Forumu kapsamında Körfez ülkelerine gerçekleştireceği ziyaretlerde de yer alacak.

Kaynak: AA

Kemal Kılıçdaroğlu Jahrein'e dava açtı Türkiye'nin yeni gündemi: Kız çocuklarına ayrı okul! 18 kaçak göçmen organizatörü yakalandı 15 Temmuz kahramanı Zekai Aksakallı kara geceyi anlattı!