Meral Akşener'den, Millet İttifakı cumhurbaşkanı adayı Kemal Kılıçdaroğlu için açılan 'karı gibi' pankartına tepti: Keşke hepiniz birer ‘karı’ olabilseniz

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, Cumhurbaşkanı adayı Kemal Kılıçdaroğlu için açılan 'karı gibi' pankartına Giresun'da yaptığı mitingde cevap verdi. Akşener, "Ayıptır, günahtır. Her birinizi bir ana doğurdu be sizin. Bu ahlaksızlıktır. Bir Allah’ın kulu da o pankartı indirtmedi. Keşke hepiniz birer ‘karı’ olabilseniz" dedi.

Geçtiğimiz günlerde Kemal Kılıçdaroğlu adına açılan "Karı gibi mutfaktan çıkmayan değil, arı gibi çalışan lider istiyoruz" ifadelerinin yazılı olduğu pankart seçime sayılı günler kala yeni bir tartışma yarattı.

Meral Akşener'den, Millet İttifakı cumhurbaşkanı adayı Kemal Kılıçdaroğlu için açılan 'karı gibi' pankartına tepti: Keşke hepiniz birer ‘karı’ olabilseniz - Resim : 1

Millet İttifakı cumhurbaşkanı adayı ve CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, söz konusu pankarta mutfaktan çektiği bir fotoğrafla yanıt verirken ittifak ortağı İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, Giresun mitinginde yaptığı konuşmada tepki gösterdi.

"KEŞKE SİZ BİRER KARI OLABİLSENİZ"
Akşener, "Bir pankart var, Sayın Kılıçdaroğlu için “Karı gibi mutfaktan çıkmayan değil, arı gibi çalışan lider isteriz” deniyor. Ayıptır, her birinizi bir ana doğurdu. Bu ahlaksızlıktır. Bir Allah’ın kulu da o pankartı indirmedi. Keşke siz birer karı olabilseniz. Kafayı yedi bunlar. Psikiyatristlerin tedavisine muhtaçlar" ifadelerini kullandı.

KILIÇDAROĞLU'NDAN FOTOĞRAFLI YANIT
Kılıçdaroğlu, kendisini hedef alan pankart için mutfakta çay doldurduğu bir fotoğraf karesini paylaşarak cevaplandırmıştı. Kılıçdaroğlu, "Biz hayatı paylaşmaktan gurur duyarız. Alın şimdi bu fotoğrafı pankartınıza koyun. Sevgili genç mütedeyyin kadınlar, size aylarca “kazanımlarınızı kaybedersiniz” propagandası yapanlar, tüm haklarınızı 3-5 oya sattılar. Bay Kemal asla kazanımlara dokunmaz" ifadelerini kullanmıştı.

Meral Akşener'den, Millet İttifakı cumhurbaşkanı adayı Kemal Kılıçdaroğlu için açılan 'karı gibi' pankartına tepti: Keşke hepiniz birer ‘karı’ olabilseniz - Resim : 2

AKŞENER'DEN YORUM: GURUR DUYUYORUM
İYİ Parti Lideri Meral Akşener de Kılıçdaroğlu'nun paylaşımını kendi hesabından alıntılayarak fotoğrafa yorum yaparak "13. Cumhurbaşkanımız Kemal Bey ve eşimi mutfakta görmekten ben de gurur duyuyorum. Çünkü “Kadın işi” “erkek işi” yoktur. “İnsan işi” vardır, paylaşmak vardır, yardımlaşmak vardır. Unutturmaya çalışanlara 14 Mayıs’ta hep birlikte hatırlatacağız" ifadelerini kullanmıştı. 

Aydın'dan seslendi: Pazar günü bu rövanşı alıyor muyuz? Naci Görür'den seçmenlere sitem dolu sözler Savcı Sayan ve danışmanına çirkin saldırı! Mansur Yavaş'tan Cübbeli Ahmet Hoca'ya: Savcılığa verdim