Meral Akşener'den İYİ Parti'deki fotoğraflarının indirilmesi talebi

Cumhurbaşkanı Erdoğan'la görüşmesiyle gündeme gelen Meral Akşener İYİ Parti yönetimine dilekçe göndererek fotoğraflarının parti binalarındaki makamlardan kaldırılmasını istedi.

Meral Akşener'den İYİ Parti'deki fotoğraflarının indirilmesi talebi
  • İYİ Parti'nin basına kapalı olarak yapılan grup toplantısında yaşananlar bir kez daha gündem oldu.
  • Toplantıda, İYİ Parti Çanakkale Milletvekili Rıdvan Uz, Meral Akşener'in parti binalarında olan fotoğraflarının indirilmesini talep etti.

"FOTOĞRAFLARIMI KALDIRIN"

  • Bu öneri üzerine partinin eski genel başkanı Meral Akşener, parti genel merkezine yazı yolladı ve "İl ve ilçelerden fotoğraflarımı kaldırın" dedi.

Meral Akşener'den İYİ Parti'deki fotoğraflarının indirilmesi talebi - Resim : 1

  • Meral Akşener'in İYİ Parti Genel Başkanlığı'na yazdığı yazının tamamı şöyle:
12 Haziran 2024 tarihinde yapıla kapalı grup toplantısında İYİ Parti Çanakkale Milletvekili Rıdvan Uz 'beyefendi'nin; 'Kurucu Genel Başkan' olarak şahsımın Sayın Cumhurbaşkanı'nı ziyareti nedeniyle, fotoğraflarımın Genel Merkez, Milletvekili, İl ve İlçe Teşkilat makamlarından indirilmesi konusundaki talebi doğrultusunda, gereğinin behemehal talimatlandırılarak yapılması hususunu bilgilerinize sunarım.
Dışişleri: Derin üzüntü duyuyoruz AK Parti'den ittifak açıklaması Bakan Fidan, Brezilyalı mevkidaşı Vieira ile görüştü 7 ilde orman yangını