Meral Akşener Levent Gültekin'in iddialarını yalanladı: Mahkemeye vereceğim!

Gazeteci Levent Gültekin, dün yayınladığı videoda, İYİ Parti lideri Meral Akşener hakkında bomba iddialar ortaya atmıştı. Akşener, Gültekin'in dün ortaya attığı "Akşener, 'Ya bu Ekrem İmamoğlu ile Mansur Yavaş kendilerini ne halt zannediyor' dedi. " iddiasını yalanlayarak, "Mahkemeye vereceğim. Öyle bir sözüm olmadı." dedi.

Meral Akşener Levent Gültekin'in iddialarını yalanladı: Mahkemeye vereceğim!

Dün, muhalefete yakınlığı ile bilinen Levent Gültekin, İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener hakkında bir dizi iddiada bulunmuştu. Gültekin iddiasında Akşener'in "Ya bu Ekrem İmamoğlu ile Mansur Yavaş kendilerini ne halt zannediyor ki sürekli belediye parasıyla anket yapıp kendilerini cumhurbaşkanı adayı gösteriyorlar?" dediğini öne sürmüş, İmamoğlu ve Yavaş'ı istemediğini söylemişti. Meral Akşener, katıldığı FOX TV canlı yayınında bu iddialara cevap verdi. 

Meral Akşener Levent Gültekin'in iddialarını yalanladı: Mahkemeye vereceğim! - Resim : 1

İDDİALARI YALANLADI!

Meral Akşener bugün çıktığı bir programda Gültekin'in iddialarını yalanladı.

Meral Akşener Levent Gültekin'in iddialarını yalanladı: Mahkemeye vereceğim! - Resim : 2

"MAHKEMEYE VERECEĞİM"

Akşener açıklamasında, Gültekin'in bu iddiasını reddederek

Benim görebildiğim CHP'nin kongresine yönelik bir muhalefetin içinde bir grup var. Bu insanlar bir Youtube kanalı kurdu. Ben Gültekin'in videoları sonrası mahkemeye vereceğim. Böyle bir konuşma hiç olmadı. Bundan sonra hukuk üzerinden ilerleyeceğiz.

dedi.

Meral Akşener Levent Gültekin'in iddialarını yalanladı: Mahkemeye vereceğim! - Resim : 3

NE OLMUŞTU?

Levent Gültekin, kendi YouTube kanalında yayınladığı videoda Akşener'in "Ya bu Ekrem İmamoğlu ile Mansur Yavaş kendilerini ne halt zannediyor ki sürekli belediye parasıyla anket yapıp kendilerini cumhurbaşkanı adayı gösteriyorlar? Ben bunlar cumhurbaşkanı olsun diye mi parti kurdum?" dediğini iddia etmişti.

2 gün sonra İYİ Parti liderinin İmamoğlu'nu Fatih Sultan Mehmet'e benzettiğini anımsatan Gültekin, Akşener'i arayıp durumu sorması üzerine "Evladım, siyasetçilerin kamuoyu önündeki konuşmalarına pek itibar etme" cevabını aldığını öne sürmüştü. 

Bakan Tunç'tan Kılıçdaroğlu'na belgeli cevap Taksiciler Kooperatifi'nden İBB'ye: Her şeyi birbirine karıştı! Sözde sorumlu etkisiz hale getirildi 12 PKK'lı terörist etkisiz hale getirildi