Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce'den sandık iddiası: Son seçimde gözlemci konulmamış

Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce, son seçimde sandıklara gözlemci konulmadığını öne sürdü. İnce, "Benim cumhurbaşkanı adayı olduğum 2018'de 12 bin 843 sandığa gözlemci konulmamış. Sıkı durun, Kemal Bey'in seçiminde de aynı olmuş, son seçimde. Yine gözlemci yok." dedi.

Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce'den sandık iddiası: Son seçimde gözlemci konulmamış
  • Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce, SÖZCÜ TV'de muhalefete sandık çağrısında bulundu.
  • Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde sandıklara gözlemci konulmadığını iddia eden İnce, "Benim cumhurbaşkanı adayı olduğum 2018'de 12 bin 843 sandığa gözlemci konulmamış. Sıkı durun, Kemal Bey'in seçiminde de aynı olmuş, son seçimde. Yine gözlemci yok." ifadelerini kullandı.
  • İnce açıklamalarını şöyle sürdürdü:
Tekrar söylüyorum, bütün muhalefete sesleniyorum. Hadi gelin hep bir araya gelelim. CHP, İYİ Parti, Memleket Partisi… Hepimiz bir araya gelelim. Bir komisyon kuralım bu 200 bin sandığı oturalım koruyalım. Birlikte yapalım, bunu yapalım. 200 bin sandığı koruyamayan, oraya gözlemci koyamayanların 'oyları çalıyor' deme hakkı yoktur. 'Oyları çalıyorlar' diyebilmek için o sandıklara gözlemci koyup 200 bin ıslak imzalı tutanağı elinize almanız lazım. Bunu alamadığınız sürece hayıflanmanıza gerek yoktur.
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan çocuklara ziyaret Eren Erdem'den sert açıklamalar 15 Temmuz Şehitler Köprüsü'nde panik! Boğaz trafiği askıya alındı