Melek Mosso ile samimi pozlar veren AK Partili belediye başkanı Cüneyt Yüksel, görevden alınmıştı! Reklam panolarına bilboard astırdı

Ödül aldığı gecede tepkilere sebep olan açıklamalarda bulunan Melek Mosso ile samimi pozlar veren AK Partili belediye başkanı Cüneyt Yüksel, görevden alınışının ardından reklam panolarına bilboard astırdı.

Melek Mosso ile samimi pozlar veren AK Partili belediye başkanı Cüneyt Yüksel, görevden alınmıştı! Reklam panolarına bilboard astırdı

Ödül aldığı gecede tepkilere sebep olan açıklamalarda bulunan Melek Mosso'nun, seçim öncesinde AK Partili Tekirdağ Süleymanpaşa Belediyesi tarafından düzenlenen konseri, yaşanan olaylar sonrasında iptal edilmedi.

MELEK MOSSO İLE SAMİMİ POZLAR

İptal edilmesi beklenen konserde sahne alan Melek Mosso ile sahneye çıkan Süleymanpaşa Belediye Başkanı Cüneyt Yüksel samimi anlarla tepki çekti.

Mosso ile Memleketim şarkısını söyleyen Yüksel, şarkıcı ile sarıldı.

GÖREVDEN ALINDI

Mosso ile Süleymanpaşa Belediye Başkanı Cüneyt Yüksel arasındaki samimiyete parti ve tabandan büyük tepki geldi.

Tepkilerin sonrasında Cüneyt Yüksel, AK Parti Genel Merkez tarafından görevden alındı.

GÖREVDEN ALINIŞINI BİLBOARDA YANSITTI

Cüneyt Yüksel görevden alınması sonrasında bir başka olayla gündeme geldi.

Yüksel, görevden alınışını bilboardlarla yansıttı.

Reklam panolarına Cüneyt Yüksel’in “Teşekkürler Süleymanpaşa. Sizlere hizmet etmek benim için bir onurdu. Sizi çok seviyorum, her şey gönlünüzce olsun.” ifadeleri ve fotoğrafı yapıştırıldı.

Sosyal medyada tartışma konusu yaratan reklam, birçok kişi tarafından tepkiyle karşılandı.

Melek Mosso ile samimi pozlar veren AK Partili belediye başkanı Cüneyt Yüksel, görevden alınmıştı! Reklam panolarına bilboard astırdı - Resim : 1

Tehlike büyüyor! 90 köy karantinaya alındı Deniz Zeyrek'ten Kemal Kılıçdaroğlu’na çağrı: Utanç verici… Cumhurbaşkanı Erdoğan AB Komisyonu Başkanı ile görüştü CHP'li bir vekil daha Kılıçdaroğlu'na oy vermemiş!