Mehmet Şef yıllar sonra kopan parmağıyla ilgili ilk kez konuştu! Stüdyoda duygusal anlar

Televizyon programlarının sevilen yarışması MasterChef'in jürilerinden Mehmet Şef, bir yarışmacının kendisiyle benzer olan hikayesini dinlemesi sonrası konu hakkında yıllardır suskun kalan Yalçınkaya, kendisiyle sessizliğini bozdu. O anlarda stüdyoda duygusal dakikalar yaşandı.

MasterChef Türkiye'nin son bölümünde elemelere katılan Melek Baba isimli yarışmacının 3 yaşındayken traktör pervanesine parmaklarını kaptırdığı olayı anlatması sonrası Mehmet Şef araya girerek benzer hikayeleri olduğunu söyledi ve başından geçen olayı ilk kez ekran başındakilere anlattı. Mehmet Şef yıllar sonra kopan parmağıyla ilgili ilk kez konuştu! Stüdyoda duygusal anlar - Resim : 1

"SANA KIZ VERMEZLER DEDİLER"

"Ben de 5 yaşında yaşadım. Benzer hikayelerimiz aslında. Ben de iki arkadaşımla oynarken 3 tane parmağımı kaybettim. Seni anlıyorum. Kolay olmuyor. İş görüşmesine gittiğinizde saklarsınız, çünkü sizi işe almayacaklar gibi gelir. Daha sonra işe başladıktan sonra acaba bu işi yapabilecek mi diye başla insanlar gönderirler. Çok yakın akrabalarımızdan biri benim evlenemeyeceğimi, bana kız vermeyeceğini düşünüyordu.Mehmet Şef yıllar sonra kopan parmağıyla ilgili ilk kez konuştu! Stüdyoda duygusal anlar - Resim : 2

İş yerlerine gittiğimde de bu korkuyla gidiyordum, almayabilirler mi düşünüyordum. Ama çoğu iş yerine de alındım, kariyer yaptım ve gördüğün gibi MasterChef Türkiye'de jüriyim." ifadelerini kullandı.

"ASKERLİK ŞUBESİNE GİTTİM ELLİMİ SAKLADIM, BENİ ALSINLAR DİYE"

Başına gelen elim olay sonrası hayatının kolay olmadığı vurgusunu yapan Mehmet Şef sözlerini şöyle devam etti:

"Askerlik şubesine gittim, elimi sakladım. Beni askere alsınlar diye. Daha sonra şehrin içine gittim, pastanenin içinde askerleri gördüm. Askerlere dedim ki ben askere gitmek için elimi sakladım. Onlar da dediler ki git hemen askerlik şubesine doğruyu söyledi. Yoksa askere gidersen daha büyük tepkiyle karşılaşırsın, neden sakladın diye."

"BU BİR LANET DEĞİL, BU BİR KAZA"

"Bu bir lanet değil, bu bir kaza. Dolayısı ile ben de kapının önünde oynarken geçirdiğim bir kaza. Çoğu insan buna kıyma makinesi diyor. Yada başka şeyler diyor. Hayatta yaşadığımız kazalar bizi tutunmaya sevk ediyor. Kolu ayağı, vücudunun yarısı olmayanlar var, ağzıyla resim yapanlar var."

Kapının önünde 2 arkadaş oynarken geçirdiğim bir kaza. Çoğu insan buna 'Bir kıyma makinasında oldu' diyor. Hayatımızda yaşadığımız kazalar bizi daha çok tutunmaya sevk ediyor. Bazı insanlar eli yok, kolu yok, vücudunun yarısı olmayanlar var. 11 yaşında çıraklıkla başladığım hikayemde kimse benim aşçı olacağıma inanmadı. Bu bana her zaman hırs ve tutunma verdi. Herkesten fazla çalıştım."Mehmet Şef'in hikayesi sonrası Somer Şef duygusal anlar yaşadı

"DANİLO VE SOMER ETİ BENİ ZORLAMAMAK İÇİN KENDİLERİ KESER"

"Benim iki tane çocuğumun dövmeleri beni elimdir. Senin bu halini sevenler de olacaktır. Çocuklar dövmeyi yaptırdıktan sonra acaba etkilenir miyim diye bana 1 sene sonra gösterdiler.

Mesela Danilo ve Somer her zaman eti beni zorlamamak için kendileri keser. Bunu da çaktırmazlar. Türkiye'nin en büyük televizyon kanallarından biri bana önyargılı davranmadan buraya jüri yaptı. Bu iki arkadaşım benim elimle ilgili hiçbir şey konuşmadı, sormadılar. Sen de her şeyi bırakarak hayata dimdik sarılmaya devam ediyorsun. Ben buradayım. Ben de bu vesileyle biraz ilham oldum herhalde."

Kaynak: haberet.com

Erdoğan: Suriye'yle ilişkilere açığız Bakan Yerlikaya duyurdu: Aydın'da 'Kuyu-6' operasyonu: 17 şüpheli yakalandı Bakan Ali Yerlikaya Türkiye'nin Gri Liste'den çıkmasına kayıtsız kalmadı Özgür Özel: "Gerekirse Esad'la görüşebilirim, aracılık da yaparım"