MCM Black Sea Eğitimi Bulgaristan'da Gerçekleşti

MCM Black Sea görev grubu eğitimi Bulgaristan'da yapıldı, deniz güvenliği artırıldı.

MCM Black Sea Eğitimi Bulgaristan'da Gerçekleşti

19-22 Eylül tarihleri arasında, TCG Yüzbaşı Güngör Durmuş ve TCG Akçay gemileri, Karadeniz'deki mayın tehdidine karşı alınan önlemler doğrultusunda, Mayın Karşı Tedbirleri Karadeniz (MCM Black Sea) Görev Grubu 2'nci Aktivasyon Faaliyetleri çerçevesinde Bulgaristan'ın Burgaz şehrine liman ziyareti gerçekleştirdi.

Koordinasyon Toplantıları ve Eğitimler

Milli Savunma Bakanlığı'nın yaptığı açıklamaya göre, bu faaliyetler kapsamında, deniz güvenliğini artırmak amacıyla koordinasyon toplantıları ve eğitimler düzenlendi. Bu aktivite, Karadeniz'deki güvenliğin sağlanmasına yönelik önemli bir adım olarak değerlendirilmektedir.

TCG Yüzbaşı Güngör Durmuş ve TCG Akçay tarafından, Mayın Karşı Tedbirleri Karadeniz (MCM Black...

TCG Yüzbaşı Güngör Durmuş ve TCG Akçay tarafından, Mayın Karşı Tedbirleri Karadeniz (MCM Black Sea) Görev Grubu 2'nci Aktivasyon Faaliyetleri kapsamında, Bulgaristan'a liman ziyareti, koordinasyon toplantıları ve eğitimler yapıldı.

Kaynak: AA

Trafik Kazasıyla Yarım Kalan Hayaller Fethiye'de Yamaç Paraşütü Kazası Siirt'teki Işık Olayı Bulutların Gölgesinde Kaldı Tekirdağ'da Kazadan Sonra Terk Edilen Araçta Sentetik Ecza Ele Geçirildi