Marmaris, Marella Discovery Kruvaziyerini Ağırladı

Marmaris, Marella Discovery isimli yolcu gemisini 1801 yolcusuyla karşıladı. Turistler, ilçede çeşitli yerleri keşfetti.

Marmaris, Marella Discovery Kruvaziyerini Ağırladı

Malta bayrağına sahip olan Marella Discovery adlı kruvaziyer, yolculuğunun tadını çıkarmak üzere Muğla'nın ünlü ilçesi Marmaris'e demirledi. Gemide çoğunluğu İngiliz olan 1801 yolcunun yanı sıra 746 personel yer alıyor.

Patos Adası'ndan Marmaris'e Yolculuk

Patos Adası'ndan yola çıkan gemi, Marmaris Limanı'nın büyük iskelesine yanaştı. Gümrük işlemlerinin ardından, turistler Marmaris'in gözde mekanlarını ziyaret etme fırsatı buldu.

Tarihi ve Turistik Mekanları Keşfettiler

Yolcular, ilçenin tarihi Kaleiçi Mahallesi, Yat Limanı, Uzunyalı Sahili ve Marmaris Çarşısı gibi yerlerini gruplar halinde dolaştı. Deniz kenarındaki restoran ve kafelerde keyifli anlar yaşandı. Ayrıca, bazı turistler Dalyan Kaunos turuna katıldı.

Bir Hafta Süren Konaklama Alternatifi

Marmaris Cruise Port'tan "ana liman" hizmeti alan yolcular, ilçedeki otellerde bir haftalık konaklama yapacak. Birçok turist, yeni turlar için tekrar gemiye binmeyi planlıyor. Kruvaziyerin gece saatlerinde limandan ayrılması bekleniyor.

Malta bayraklı

Malta bayraklı "Marella Discovery" adlı kruvaziyer, çıktığı tur kapsamında "ana liman" olarak kullandığı Muğla'nın Marmaris ilçesine geldi. Patmos Adası'ndan hareket eden ve Marmaris Limanı'nın büyük iskelesine yanaştırılan gemide, çoğu İngiliz 1801 yolcu ve 746 personel bulunuyor.

Samsun'da Trafik Kazası Ayşenur Ezgi Eygi'nin Cesareti İsrail'in Gazze'deki Nusayrat Mülteci Kampı'na Düzenlediği Saldırı AYN hak ihlali saydı