Marmaray'da yanında oturan başörtülü kadının başını açmaya çalışan şahısa büyük tepki kamerada!

Marmaray'da yanında oturan başörtülü kadının başını açmaya çalışan şahıs, gencin tepkisiyle karşılaştı. Olayı gören genç, kadına "Milletin ne giydiğine ne karışıyorsun, ben senin giyimine karışıyor muyum? Benim annem de çarşaflı, kimsin lan sen?" diyerek tepki gösterdi. İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı, olaya ilişkin soruşturma başlatılırken şüphelinin tespiti için emniyete talimat verildi.

İstanbul'da Marmaray'da iddiaya göre bir şahıs, yanında oturan kadının başörtüsünü açmaya çalıştı. Olay yerinde bulunan bir vatandaş ise yaşanılanlara tepki gösterdi.

Olay dün akşam saatlerinde Marmaray'da yaşandı. İddiaya göre yan yana oturan kadınlardan biri, diğerinin başörtüsünü açmaya çalıştı. Bu sırada yaşananlara tanık olan genç, başörtüsünü çıkartmaya çalışan kadına sinirlendi.

"KİMSİN SEN?"

Genç erkek, kadına "Milletin ne giydiğine ne karışıyorsun, ben senin giyimine karışıyor muyum? Benim annem de çarşaflı, kimsin lan sen?" dedi.

Bu tepki üzerine kadın ise "Kolunu kırarım" şeklinde yanıt verdi.

SORUŞTURMA BAŞLATILDI

Yaşananların ardından tepkiler çığ gibi büyürken İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığınca, başörtüsünü açmak istediği iddia edilen kişi hakkında soruşturma başlattı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Fahiş fiyat balonu yavaş yavaş sönüyor Ekrem İmamoğlu başarılı mı? CHP'nin kalesinde vatandaşa sorduk Cüneyt Özdemir'den 'alkol' açıklaması: Bu özgürlük değil Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan önemli açıklamalar