Marmaray Sirkeci durağında bebek kefenleriyle Gazze protestosu

İstanbul Marmaray Sirkeci durağında, yere bebek kefenleri koyularak İsrail'in Gazze'ye yönelik saldırılarına dikkat çekmek amacıyla bir farkındalık protestosu gerçekleştirildi.

Marmaray Sirkeci durağında bebek kefenleriyle Gazze protestosu
  • İstanbul, Marmaray Sirkeci durağında, İsrail'in Gazze'ye yönelik saldırılarına dikkat çekmek amacıyla anlamlı bir protesto gerçekleştirildi.
  • Yere bebek kefenleri koyarak gerçekleştirilen bu protesto, İsrail'in saldırıları sonucu hayatını kaybeden çocuklar ve siviller için farkındalık oluşturmayı amaçladı.

SESSİZ BİR ŞEKİLDE DURARAK MESAJLARINI İLETTİLER

  • Protesto, sabah saatlerinde başladı ve birçok vatandaşın dikkatini çekti.

Marmaray Sirkeci durağında bebek kefenleriyle Gazze protestosu - Resim : 1

  • Bebek kefenlerinin üzerine konulan fotoğraflar ve pankartlarla, Gazze'deki trajediyi gözler önüne seren aktivistler, sessiz bir şekilde durarak mesajlarını iletti.
  • Protestoya katılanlar, İsrail'in Gazze'ye yönelik askeri operasyonlarını kınarken, uluslararası toplumun bu saldırılara karşı daha etkili bir tutum sergilemesi gerektiğini vurguladı.

 

Yunanistan attı Türkiye’ye kurtardı Özel'in tepkisi sonrası Metin Feyzioğlu’nun görev yeri değiştirildi Cumhurbaşkanı Erdoğan Rize'de konuştu Türkiye'nin yeni yerli ve milli silahı: DİHA