Mardin'de yeni yatırımlar için tören düzenlendi

Mardin'deki yeni yatırımlar ve fabrikaların açılışı için düzenlenen tören, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Kacır'ın katılımıyla gerçekleştirildi.

Mardin'de yeni yatırımlar için tören düzenlendi

Mardin'de yeni yatırımlar için tören düzenlendi. Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mehmet Fatih Kacır, Mardin'in Yeşilli ilçesinde "2. OSB Kalkınma Ajansları Toplu İmza ve Fabrika Açılış Töreni"ne katıldı.

YATIRIMLAR

Kacır, törende yaptığı konuşmada, "Tesis ettiğimiz huzur ve güven atmosferi bölgemizde yeni yatırımların zeminini hazırladı, örnek bir ihya ve inşa döneminin önünü açtı. Bizler de Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı olarak devreye aldığımız sürdürülebilir ve sürekli kalkınma hamleleriyle, yeni yatırımlarla şehirlerimizin yerel potansiyelinin tamamını harekete geçirerek ülke geneline yaygınlaştırıyoruz." ifadelerini kullandı.

GELECEĞİN ATÖLYELERİ

Kacır, Mardin'in gençlerini geleceğe hazırladıklarını belirterek, "Deneyap Teknoloji Atölyemiz; geleceğin Aziz Sancar’ları, milli teknoloji hamlesinin neferi olacak ilk mezunlarını verecek." dedi.

Mardin'in Anadolu Bölgesi'ndeki Sosyal-kültürel Projelerin Desteklenmesi

Vali Tuncay Akkoyun, Mezopotamya'nın bereketli topraklarında yaşadıklarını vurgulayarak, bu topraklara katkı sağlamayı amaçladıklarını dile getirdi.

İLGİLİ KURUMLAR

Törende, GAP İdaresi Başkanı Hasan Maral ve DİKA Genel Sekreteri Aykut Aniç de birer konuşma yaptı. Ardından, ilgili kurum ve kuruluşlarla yatırımlar için protokol imzalandı.

Törende, Sanayi ve Teknoloji Bakan Yardımcısı Oruç Baba İnan, KOSGEB Başkanı Ahmet Serdar İbrahimcioğlu gibi birçok önemli isim de yer aldı.

Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mehmet Fatih Kacır, Mardin'in Yeşilli ilçesindeki

Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mehmet Fatih Kacır, Mardin'in Yeşilli ilçesindeki "2. OSB Kalkınma Ajansları Toplu İmza ve Fabrika Açılış Töreni"ne katıldı. Bakan Kacır, törene kendi kullandığı Togg ile geldi.

FETÖ'nün elebaşı Fetullah Gülen'in son hali gündemde Ticaret Bakanı Bolat'tan Isparta'da Esnafa 75 Milyon Lira Müjdesi Ankara Filistin Dayanışma Platformu'ndan Eygi Soruşturmasına Müdahillik Talebi Osmaniye'de otomobil kazası