Mardin'de korkunç olay! Annesi ve eşi içerideyken evi ateşe verip kapıyı kilitledi

Mardin'de Veysi B. (40), annesi ve eşi içerideyken evi ateşe verip kapıyı kilitleyerek kaçtı. Şahısın eşi balkondan atlarken annesi ise ekipler tarafından kurtarılıp hastaneye kaldırıldı. Başlatılan soruşturma kapsamında Veysi B. İstanbul'da yakalandı.

Mardin'de korkunç olay! Annesi ve eşi içerideyken evi ateşe verip kapıyı kilitledi

Mardin'in Midyat ilçesine bağlı kırsal Çavuşlu Mahallesi'nde Veysi B., henüz bilinmeyen nedenle çıkan tartışmada annesi Atiye B. ve eşi Necla B. içerideyken, evi ateşe verip, kapıyı kilitledikten sonra kaçtı. Yangını görenlerin ihbarı üzerine bölgeye itfaiye, sağlık ve jandarma ekipleri sevk edildi.Mardin'de korkunç olay! Annesi ve eşi içerideyken evi ateşe verip kapıyı kilitledi - Resim : 1

Necla B. evi saran alevlerden balkondan atlayarak kurtulurken, vücudundan yanıklar oluşan Atiye B. ise bölgeye gelen ekiplerin kapıyı kırmasıyla evden çıkarıldı.

Atiye ve Necla B. ilk müdahalelerinin ardından Midyat Devlet Hastanesi’ne kaldırılarak tedaviye alındı. Necla B.’nin ayağında ve kolunda kırıklar oluşurken, Atiye B.’nin hayati tehlikesinin bulunduğu belirtildi.

İSTANBUL'DA YAKALANDI

Olayla ilgili jandarma ekiplerinin başlattığı soruşturmada, Veysi B.'nin İstanbul’a kaçtığı belirlendi.

İstanbul Jandarma Komutanlığı Asayiş Şube Müdürlüğü JASAT ekipleri tarafından yapılan çalışmalarda, Veysi B.’nin Avcılar bölgesinde bir adreste saklandığı tespit edildi.Mardin'de korkunç olay! Annesi ve eşi içerideyken evi ateşe verip kapıyı kilitledi - Resim : 2

Adresi yakın takibe alınan Veysi B., jandarma ekipleri tarafından düzenlenen operasyonla yakalanarak gözaltına alındı. Veysi B., jandarmadaki işlemlerinin ardından sevk edildiği adliyede çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Bu arada hastanede tedavisi tamamlanan Necla B. taburcu edilirken, Atiye B.'nin yoğun bakım ünitesinde tedavisi sürüyor.

Kaynak: DHA

Sınırda insan kaçakçılığı ile suçlanan tuğgeneral tutuklandı Antik kent bölgesinde 43 futbol sahası büyüklüğünde yer yandı MSB: PKK'lı teröristler ormanları yakmaya başladı ABD, Eylem Tok ve oğlu Timur Cihantimur için görüşünü açıkladı