Maltepe'de Aydınlatma Direğine Çarpan Araçta Sürücü Yaralandı

Maltepe'de kontrolden çıkan bir otomobil, aydınlatma direğine çarparak devrildi. Sürücü hafif yaralandı ve hastaneye kaldırıldı.

Maltepe'de Aydınlatma Direğine Çarpan Araçta Sürücü Yaralandı

Maltepe'de meydana gelen kazada, aydınlatma direğine çarpan bir otomobilin sürücüsü yaralandı. B.N. yönetimindeki 06 CCC 216 plakalı otomobil, Altayçeşme Mahallesi Kışlalı Caddesi üzerinde kontrolünü kaybederek kaldırımdaki aydınlatma direğine çarptı ve devrildi.

Sürücünün Durumu İyi

Olayın ardından çevredekilerin ihbarı üzerine bölgeye polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Yaralı sürücü B.N., sağlık görevlilerinin olay yerindeki ilk müdahalesinin ardından hastaneye kaldırıldı. Edinilen bilgilere göre, B.N.'nin sağlık durumu hafif yaralı olarak değerlendirildi.

Yetkililer, kazanın nedenine dair soruşturma başlattı.

Maltepe'de aydınlatma direğine çarpan otomobilin sürücüsü yaralandı. B.N. idaresindeki 06 CCC 216...

Maltepe'de aydınlatma direğine çarpan otomobilin sürücüsü yaralandı. B.N. idaresindeki 06 CCC 216 plakalı otomobil, Altayçeşme Mahallesi Kışlalı Caddesi'nde kontrolden çıkıp kaldırımdaki aydınlatma direğine çarparak devrildi. Kazada, sürücü B.N. hafif yaralandı. İhbar üzerine olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi.

Lübnan'daki Cihaz Korkusu 41. Uluslararası İstanbul Kitap Fuarı 2-10 Kasım Tarihlerinde İstanbul'da Cuma Trafiği: Yoğunluk Artıyor Hakkari Dağlarında En İyi Bal Üretimi İçin Çalışan Ordulu Arıcılar