Kurukahveci Mehmet Efendi'den İsrail açıklaması! Destek iddialarına 'asılsız ve karalayıcı' cevabı

Kurukahveci Mehmet Efendi'nin İsrail ordusuna destek için kahve gönderdiği iddiaları Türkiye'yi ayağa kaldırdı. Boykot çağrıları sonrasında gündem olan Kurukahveci Mehmet Efendi firması, sosyal medyadan hesabından "Hangi amaca hizmet ettiği belli olmayan asılsız ve karalayıcı iddialardan derin üzüntü duyduğumuzu belirtmek isteriz" ifadeleriyle iddiayı yalanladı.

Kurukahveci Mehmet Efendi'den İsrail açıklaması! Destek iddialarına 'asılsız ve karalayıcı' cevabı

Kurukahveci Mehmet Efendi Türkiye gündemine oturdu. İsrail ordusunun Gazze'deki soykırımı devam ederken, bu ülkenin ürünlerine boykot artıyor.

Kurukahveci Mehmet Efendi'den İsrail açıklaması! Destek iddialarına 'asılsız ve karalayıcı' cevabı - Resim : 1

BU GÖRÜNTÜ OLAY OLDU

Kurukahveci Mehmet Efendi'nin ürünleri sosyal medyada gündem oldu.

"Kurukahveci Mehmet Efendi İsrail askerlerine destek için kahve gönderdi" ifadeleriyle paylaşılan fotoğraf, tepkileri bu markaya çevirdi.

Kurukahveci Mehmet Efendi'den İsrail açıklaması! Destek iddialarına 'asılsız ve karalayıcı' cevabı - Resim : 2

MARKADAN İLK AÇIKLAMA GELDİ

İddialar sonrasında Kurukahveci Mehmet Efendi'den açıklama geldi.

Sosyal medya hesabından yapılan paylaşımda, "Değerli takipçimiz, bu hassas bilgilendirme için çok teşekkür ederiz. Kurukahveci Mehmet Efendi olarak böyle bir iddianın muhatabı olmadığımızı ve olamayacağımızı bilmenizi isteriz. Sevgilerimizle...." ifadelerine yer verildi.

Kurukahveci Mehmet Efendi'den İsrail açıklaması! Destek iddialarına 'asılsız ve karalayıcı' cevabı - Resim : 3

"ASILSIZ VE KARALAYICI İDDİALAR"

Sosyal medya kullanıcıları tarafından Kurukahveci Mehmet Efendi'ye yönelik başlatılan #MehmetEfendiBoykot başlığı sonrası bir açıklama daha geldi.

Marka tarafından yapılan açıklamada, "Hangi amaca hizmet ettiği belli olmayan asılsız ve karalayıcı iddialardan derin üzüntü duyduğumuzu belirtmek isteriz" ifadeleri kullanıldı.

Kurukahveci Mehmet Efendi'den İsrail açıklaması! Destek iddialarına 'asılsız ve karalayıcı' cevabı - Resim : 4

Biden ateşkesin mümkün olmadığını duyurdu Cumhurbaşkanı Erdoğan başkanlığındaki devlet erkanı Anıtkabir'de Tam donanımlı sağlık gemisi Gazze'ye gitmek için yola çıktı Okullara ara tatil başlıyor! 20 milyon öğrenci için son ders zili