Kocaeli'de polisin ölümüne neden olan sanığa müebbet hapis cezası

Kocaeli Çayırova'da dur ihtarına uymayıp kaçarken bir polis memurunun ölümüne neden olan sürücü, müebbet hapis cezasına çarptırıldı. Öte yandan sanık O.U'nun, yargılandığı başka bir davada, "uyuşturucu madde ticareti yapma ve bulundurma" suçundan 4 yıl 2 ay hapis ile 416 gün para cezasına mahkum edildiği öğrenildi.

Kocaeli'de polisin ölümüne neden olan sanığa müebbet hapis cezası
  • Kocaeli'nin Çayırova ilçesinde "dur" ihtarına uymayıp aracıyla kaçarken çarptığı polis memurunun ölümüne neden olan sürücü, müebbet hapis cezasına çarptırıldı.
  • 24 Şubat 2023'te, İl Emniyet Müdürlüğü ekiplerinin durdurmak istediği 34 DVP 390 plakalı hafif ticari aracın sürücüsü O.U, kaçarken polis memuru Hıdır Canoluk'a (41) çarpmış, ağır yaralı olarak hastaneye kaldırılan polis memuru, 3 Mart'ta yaşamını yitirmişti.
  • Sanık O.U'nun, yargılandığı başka bir davada, "uyuşturucu madde ticareti yapma ve bulundurma" suçundan 4 yıl 2 ay hapis ile 416 gün para cezasına mahkum edildiği öğrenildi.
İhsan Aktaş son anketi açıkladı Cumhurbaşkanı Erdoğan Gezeravcı ile görüştü Teröre karşı ortak bildiri TBMM'de kabul edildi Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan 'yok edin' talimatı