Kocaeli'de Bıçaklı Kavga: 1 Ölü, 2 Yaralı ve 1 Tutuklama

Kocaeli'nin İzmit ilçesinde bıçaklı kavgada bir kişi hayatını kaybetti, bir zanlı tutuklandı.

Kocaeli'de Bıçaklı Kavga: 1 Ölü, 2 Yaralı ve 1 Tutuklama

Kocaeli'nin İzmit ilçesinde Doğukışla Kapalı Pazar Yeri'nde gerçekleşen bir bıçaklı kavga sonrasında, 1 kişi hayatını kaybetti, 2 kişi ise yaralandı. Olay, Y.L. ile E.T. arasında çıkan tartışmanın kavgaya dönüşmesi sonucu yaşandı.

Zanlılar Gözaltına Alındı

Olayın ardından gözaltına alınan E.T. ve K.T. isimli şüphelilerin emniyetteki işlemleri kısa sürede tamamlandı. Sağlık kontrolünden geçtikten sonra Kocaeli Adliyesi'ne sevk edilen zanlılardan E.T., çıkarıldığı nöbetçi hakimlik tarafından tutuklanırken, K.T. adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

Olayın Detayları

Olay, önceki gün Doğukışla Kapalı Pazar Yeri'nde esnaflar arasında çıkan bir tartışmayla başladı. Tartışma, kısa sürede büyüyerek bıçaklı kavgaya dönüştü. Kavga sonucunda Y.L., A.B. ve U.C.L. bıçakla yaralandı. Yaralılar Kocaeli Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Ne yazık ki, yapılan tüm müdahalelere rağmen Y.L. kurtarılamadı.

Durumla ilgili soruşturma devam ediyor ve olay yerindeki güvenlik kameralarının kayıtları inceleniyor.

Kocaeli'nin İzmit ilçesinde çıkan bıçaklı kavgada bir kişi hayatını kaybetti, bir kişi yaralandı....

Kocaeli'nin İzmit ilçesinde çıkan bıçaklı kavgada bir kişi hayatını kaybetti, bir kişi yaralandı. Ekipler olay yerinde inceleme yaptı.

Büyükçekmece'de Üzücü Bir Olay Kocaeli'de Bıçaklı Kavga Can Aldı İzmir Körfezi'nde Balık Ölümleri Sürüyor Milli Yol Partisi'nden Önemli Protesto