KKTC'deki törene damga vuran anlar! Erdoğan ile Özel arasındaki samimi sohbet objektiflere yansıdı

Kıbrıs Barış Harekatı'nın 50. yıl dönümü kutlamalarını yan yana izleyen Cumhurbaşkanı Erdoğan ve CHP Genel Başkanı Özgür Özel arasında geçen samimi sohbet kameralara yansıdı. Erdoğan ayrıca burada yaptığı konuşmada "İktidar muhalefet ayrımı olmadan bugün burada bulunmamız Türkiye'nin Kıbrıs davasına verdiği önemin göstergesidir" sözleriyle birlik beraberlik mesajı verdi.

KKTC'deki törene damga vuran anlar! Erdoğan ile Özel arasındaki samimi sohbet objektiflere yansıdı
  • Kıbrıs Barış Harekatı'nın 50. yıldönümü bugün Lefkoşa'da coşkuyla kutlandı.
  • Törenlere Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, CHP lideri Özgür Özel, MHP lideri Devlet Bahçeli, bakanlar ve çok sayıda vekil katıldı.

KKTC'deki törene damga vuran anlar! Erdoğan ile Özel arasındaki samimi sohbet objektiflere yansıdı - Resim : 1

  • Son günlerde Türk siyaset sahnesinde gergin diyaloglar yaşanırken Cumhurbaşkanı Erdoğan, Devlet Bahçeli ve Özgür Özel'in burada yan yana oturması dikkat çekti.

KKTC'deki törene damga vuran anlar! Erdoğan ile Özel arasındaki samimi sohbet objektiflere yansıdı - Resim : 2

SAMİMİ SOHBET

  • Söz konusu KKTC'nin bağımsızlığı olunca tüm gerilimi Türkiye sınırlarında bırakmasını bilen isimler bir ara samimi bir sohbet esnasında objektiflere takıldı.

KKTC'deki törene damga vuran anlar! Erdoğan ile Özel arasındaki samimi sohbet objektiflere yansıdı - Resim : 3

"İKTİDAR VE MUHALEFET OLARAK BURADAYIZ ÇÜNKÜ KIBRIS SAVASI BİZİM İÇİN ÖNEMLİ"

  • Keza Cumhurbaşkanı Erdoğan buradaki konuşmasında birlik mesajı vererek şu ifadeleri kullanmıştı:
"Bugün tıpkı yarım asır önce olduğu gibi yine tek yüreğiz, tek bileğiz. Anavatan Türkiye ve Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti olarak sırt sırtayız. İktidar muhalefet ayrımı olmadan bugün burada bulunmamız Türkiye'nin Kıbrıs davasına verdiği önemin göstergesidir. Kuzey Kıbrıs bizim göz bebeğimizdir. Canımızdan bir parçadır. Burası bize sadece şehitlerimizin değil, aynı zamanda Hazreti Osman'ın sahabinin bu toprakları fetheden kahraman ecdadımızın da emanetidir. İnşallah bu emanete sıkı sıkıya sahip çıkmayı sürdüreceğiz."

KKTC'deki törene damga vuran anlar! Erdoğan ile Özel arasındaki samimi sohbet objektiflere yansıdı - Resim : 4

Kaynak: haberet.com

MSB: 19 PKK'lı terörist etkisiz hale getirildi Devlet Bahçeli'den Ersin Tatar'a anlamlı hediye Cumhurbaşkanı Erdoğan: Kuzey Kıbrıs bizim gözbebeğimizdir "Çöp ev" davasında karar