Kırgızistan'da Selçuk Bayraktar'a ödül verildi: Manas Destanı'ndan bir hediye

Kırgızistan, Selçuk Bayraktar'a 'Dank Devlet Ödülü' vererek uluslararası işbirliğini ve savunma potansiyelini güçlendiriyor.

Kırgızistan'da Selçuk Bayraktar'a ödül verildi: Manas Destanı'ndan bir hediye

Kırgızistan Cumhurbaşkanı Sadır Caparov, Baykar Teknoloji Yönetim Kurulu Başkanı Selçuk Bayraktar'a "Kırgızistan Dank Devlet Ödülü" takdim etti.

ÖDÜL TÖRENİ VE İŞBİRLİĞİ VURGUSU

Bişkek'teki Cumhurbaşkanlığı Sarayı'nda gerçekleşen kabulde, Caparov, Baykar Teknoloji gibi uluslararası firmalarla işbirliğinin artırılmasının ülkenin savunma kabiliyetine katkı sağladığını belirtti. Bu tür işbirliklerinin ulusal askeri-sanayi sistemlerini geliştirmek ve bölgesel güvenliği güçlendirmek açısından büyük öneme sahip olduğunu ifade etti.

BAYKAR TEKNOLOJİSİ VE SINIR GÜVENLİĞİ

Öte yandan Bayraktar, Baykar Teknoloji'nin Kırgızistan ile stratejik işbirliğini geliştirmeye istekli olduğunu vurgulayarak, sınır güvenliğini artırmak için modern teknolojilerin kullanılması gerektiğinin altını çizdi. Ayrıca, potansiyel tehditlere karşı caydırıcılık sağlanmasının önemini dile getirdi.

MANAS DESTANI'NDAN BİR HEDİYE

Cumhurbaşkanı Caparov, Bayraktar’a, Kırgızistan’ın savunma yeteneği ve askeri potansiyeline yaptığı katkılardan dolayı ödülü sundu. Bayraktar, hediye olarak da Kırgızistan'ın Manas Destanı'ndan sahnelerin yer aldığı Akıncı insansız hava aracı maketini takdim etti.

Mersin'in Tarsus ilçesinde, otomotiv perakendeciliği sektörünün öncü kuruluşu Otokoç'un en yeni ve...

Mersin'in Tarsus ilçesinde, otomotiv perakendeciliği sektörünün öncü kuruluşu Otokoç'un en yeni ve kapsamlı Volvo tesisinin açılışı gerçekleştirildi. Açılış törenine Otokoç Otomotiv Şirket Lideri İnan Ekici (sol 2) de katıldı.

Lübnan'a 300 ton insani yardım Avrupa Konseyi Spor Konferansı yapıldı 22 Yılın ardından gelen adalet Domuz eti tespit edilen firma belli oldu