Kılıçdaroğlu'nun yatırım vaadine Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan yanıt: Bay Bay Kemal bak para bu işte

Konya'da Kılıçdaroğlu'nun Türkiye'ye 300 milyar dolar yatırım getireceği yönündeki açıklamalarını eleştiren Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Bay Bay Kemal ne diyor? Londra'daki tefecilerden 300 milyar dolar getirecekmiş. Bay Bay Kemal, ben ne diyorum, sen ne diyorsun? Bay Bay Kemal bak para bu işte. Sakarya doğal gazı, Gabar. İşte para bu..." dedi.

Kılıçdaroğlu'nun yatırım vaadine Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan yanıt: Bay Bay Kemal bak para bu işte

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Konya'da Karapınar GES, Bozkır Barajı ve Abdülhamit Han Caddesi ile yapımı tamamlanan projelerin açılış töreninde Cudi Gabar'da günlük 100 bin varil üretim kapasitesine sahip petrol bulunduğu müjdesini verdi.

Burada Millet İttifakı'nın cumhurbaşkanı adayı Kemal Kılıçdaroğlu'nun Türkiye'ye 300 milyar dolar yatırım getireceği yönündeki açıklamalarını eleştiren Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Bay Bay Kemal ne diyor? Londra'daki tefecilerden 300 milyar dolar getirecekmiş. Bay Bay Kemal, ben ne diyorum, sen ne diyorsun? Bay Bay Kemal bak para bu işte. Sakarya doğal gazı, Gabar. İşte para bu. Şimdi bununla beraber biz emin adımlarla yola devam ediyoruz." ifadelerini kullandı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın açıklamaları şöyle;

"Biz söz verirsek yaparız. SİHA gemimiz TCG Anadolu'yu deniz kuvvetlerimize teslim ettik. Yerli aracımız Togg teslimatına başladık. Altay Tankımızı silahlı kuvvetlere teslim ettik. Kaan'ı pist başı yaptırdık. Birilerini bunlar ürkütüyor. İçeride korkanlar da var, su ötesinde korkanlar da var, en çok da Cudi'de, Gabar'da, Tendürek'te, Besler Deresi'nde teröristleri gömdükçe içerde birileri de rahatsız oluyor. Kandil'de bir tanesi diyor ki, 'AK Parti bizi mağaralarda vurdu' diyor. Ne yapacaktık, iyi yapıyorsunuz mu diyecektik?. Mehmet'imizin intikamını sonuna kadar almaya devam edeceğiz. Varsın bay bay Kemal kapalı kapılar ardından görüşmeler yapsın. Yanında Davutoğlusu var, Bebecan'ı var, Karamollaoğlusu var ve bir de Meral Hanım'ı var. Masayı bir bırakır gider, tekrar gelir. Artık bıktık sizden. Masanın altında olanlar var, yetmedi 2 tane belediye başkanı aldılar. Onlar Kandil'dekilerle yürürken, biz de Cumhur İttifakı ile yürüyoruz. 

"BİZ KAYNAĞI TEFECİLERDE ARAMIYORUZ"
Bay Bay Kemal ne diyor? Londra'daki tefecilerden 300 milyar dolar getirecekmiş. Bay Bay Kemal, ben ne diyorum, sen ne diyorsun? Bay Bay Kemal bak para bu işte. Sakarya doğal gazı, Gabar. İşte para bu. Şimdi bununla beraber biz emin adımlarla yola devam ediyoruz. Biz kaynağı tefecilerde aramıyoruz, ülkemizin kendi değerinde arıyoruz. Tek derdimiz yaptığımız keşiflerin ve yatırımların ülkemizin enerji bağımsızlığına katkısını en üst düzeye çıkarmak. Enerji bağımsızlığı da ülkelerin ve milletlerin gerçek özgürlüğünün vazgeçilmez şartıdır. Bu tarihi başarıda imzası olan Enerji Bakanlığımızı ve Türkiye Petrollerini özellikle tebrik ediyorum."

Yurt dışında oy kullanan seçmen sayısı 800 bine yaklaştı Terör finansmanına darbe! El konuldu Cumhurbaşkanı Erdoğan: Cudi Gabar'da petrol keşfi gerçekleştirdik Kılıçdaroğlu mitinginde HDP bayrakları