Kılıçdaroğlu'nun mağlubiyeti FETÖ'cülerin hayallerini suya düşürdü! Fetullah Gülen ABD'yi terk etmek için hazırlanıyor

FETÖ'cüler bütün ümitlerini Kemal Kılıçdaroğlu'nun seçilmesine bağlamıştı. Fakat seçim sonuçları FETÖ üyelerini planlarını başına yıktı. Örgüt üyeleri büyük gruplar halinde yurt dışına kaçmaya çalışıyor. Öte yandan Pensilvanya'da yaşadığı çiftlikte zehirlenen Gülen'in kontrolü sağlayamaması ve hayati tehlikede olduğunu düşünmesi sebebiyle başka ülkeye gitmek için hazırlıklarını tamamladığı belirtiliyor.

Kılıçdaroğlu'nun mağlubiyeti FETÖ'cülerin hayallerini suya düşürdü! Fetullah Gülen ABD'yi terk etmek için hazırlanıyor

Fetullahçı Terör Örgütü (FETÖ) yöneticileri ve mensuplarının tüm planları Kemal Kılıçdaroğlu'nun mağlubiyeti ile suya düştü. Örgüt üyeleri şimdi de yurt dışına kaçmayı planlıyor.

Öte yandan örgütte seneler sonra başlayan çözülme ile yıllardır saklanana Gülen'in yeğenleri yakalanmaya başladı.

Gazeteci Nedim Şener, "MÖZ grubu FETÖ elebaşının yeğenlerini ihbar ediyor, Gülen ABD’yi terk etmeye hazırlanıyor" başlıklı yazısında konuyu ele aldı.

Örgütte güç savaşlarının başladığını belirten Şener, şu ifadeleri kullandı:

"Konuyu baştan anlatayım; FETÖ’cüler, elebaşı Gülen’in sağlık durumunun kötüleşmesi, örgüt üzerinde kontrolü yitirmesi ve ölümü sonrası liderlik savaşı nedeniyle kendi içinde “Gelenekçiler”, “Yenilikçiler”, “MÖZ-Mustafa Özcan Grubu” ve “Barbaros Kocakurt Grubu” olarak güç savaşına giriştiler"

 Yazıda, Gülen'in çiftliğinde zehirlenmesinin ardından infaz korkusu olduğu belirtiliyor.

"Kaçak FETÖ'cü Önder Aytaç, “Özellikle cemaatin üst düzey yönetici kitlesi, olası iadesi durumunda Hocaefendi’nin sessiz kalmasını sağlayacak girişimlerde de bulunabilir” sözleriyle de örgüt içinde infaz edilebileceğini ima etti. Darbe girişimi içinde olduklarını itiraf eden, yolsuzluk ve iç çatışmanın ayyuka çıktığı FETÖ içinde sadece Gülen’in değil başka isimlerin de infaz edilebileceğini paylaşanlar bile var."

 HAYATI TEHLİKE ALTINDA

BİR süre önce Pensilvanya’da yaşadığı çiftlikte zehirlenen Gülen’in kontrolü sağlamakta zorlanması nedeniyle “hayati tehlike altında” olduğunu düşünerek başka bir ülkeye gitme hazırlıklarını tamamladığı bildiriliyor.

Örgüt içi çatışma nedeniyle hayati tehlike yaşayan Gülen’in kısa süre içinde yurtdışına gitmesi sürpriz olmayacak. 2017’den beri aranan FETÖ elebaşı Gülen’in yeğenlerinin yakalanmasının arkasında örgüt içi bölünme ve hesaplaşmanın olduğu ortaya çıktı. Gülen’in yeğenlerini, Gülen’in ölümü sonrası örgüt lideri olması beklenen Mustafa Özcan grubuna yakın isimlerin ihbar ettiği öğrenildi.
Meclis olağanüstü toplanıyor! Yeğenini bakan olarak ilk kez gördü! Gözyaşlarına hakim olamadı Hatay’da orman yangınına sebebiyet verenler yakalandı İmamoğlu ve değişimcilere ayar üstüne ayar!