Kılıçdaroğlu'ndan Euronews'e göçmen anlaşması cevabı: Önce Türkiye

Millet İttifakı Cumhurbaşkanı Adayı ve CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Euronews’in “Muhalefet seçimi kazanırsa Türkiye'nin AB Göçmen Anlaşması'na ne olacak” başlıklı makalesini, Twitter hesabında alıntıladı ve “Başından beri bu konu hakkında çok nettim. Önce Türkiye” mesajını paylaştı.

Kılıçdaroğlu'ndan Euronews'e göçmen anlaşması cevabı: Önce Türkiye

Millet İttifakı'nın Cumhurbaşkanı adayı ve CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Türkiye ile AB arasında 2016 yılından beri yürürlükte olan Geri Kabul Anlaşması’na ilişkin Fransa merkezli internet haber sitesi Euronews’te yayınlanan makaleye Twitter hesabından cevap verdi.

Euronews’in “What will happen to Turkey's EU migrant deal if the opposition wins the election? (Muhalefet seçimi kazanırsa Türkiye'nin AB Göçmen Anlaşması'na ne olacak?)” başlıklı makalesini alıntılayan Kılıçdaroğlu’nun Twitter hesabından bu akşam yaptığı açıklama şöyle:

“I've been very clear about this issue from the beginning. Türkiye first. Başından beri bu konu hakkında çok nettim. Önce Türkiye.”
İletişim Başkanlığı, depremle ilgili güncel istatistikleri paylaştı Akdeniz'de deprem PKK'da çözülme sürüyor... 2 terörist teslim oldu HDP'nin seçim bildirgesine AK Parti'den tepki!