Kılıçdaroğlu'ndan Altaylı'ya zehir zemberek sözler: Merkep, kepaze, namert, müptezel

Kemal Kılıçdaroğlu ile Fatih Altaylı arasındaki gerilim artarak devam ediyor. Kılıçdaroğlu'nun çok sert sözlerine karşılık Altaylı dava açacağını söyledi.

Kılıçdaroğlu'ndan Altaylı'ya zehir zemberek sözler: Merkep, kepaze, namert, müptezel
  • Gazeteci, Fatih Altaylı ile Kemal Kılıçdaroğlu arasındaki gerilim zirve yaptı. 
  • Altaylı, son olarak eski CHP Genel Başkanı için 
Bilerek ya da bilmeyerek AK Parti’ye çalışıyor, muhtemelen bilerek. Bu şuursuzlukla SSK’yı batırmış olabilir, batırdığının da farkına varmaz. Türkiye’den haberi yok, yönetmeye talip. Sen git evini yönet yönetebiliyorsan
  • ifadelerini kullanmıştı. 
  • Kemal Kılıçdaroğlu ise dün akşam öyle sözler söyledi ki bugüne kadar Kılıçdaroğlu'nun ağzından asla duyulmayacak sözlerdi. 
  • Twitter'dan yaptığı uzun mu uzun açıklamada Kılıçdaroğlu, Altaylı için "merkep, Fetö'ye yalakalık yapan kepaze, namert kadın düşmanı, iş birlikçi, satılık kalem, gafil, müptezel, namussuz, alçak" gibi ifadeler kullandı.

Kemal Kılıçdaroğlu'nun açıklaması:

  • Fatih Altaylı ise, bugün YouTube kanalında yayınlanan programında eski CHP Genel Başkanı'na yanıt verdi ve dava açacağını açıkladı. 
Beni haklı çıkaracak daha iyi bir hamle yapamazdı. Yeniden CHP’yi ele geçirme yönündeki çıkarında nereye çok ağır dokunduysam eğer çıldırmış. Çünkü o metni kaleme almak makul bir insanın işi değil, o kadar edepsiz ve terbiyesiz bir metin. Ona onu yazdıranlar Türkiye’de bugün olup bitende gelinen durumun da sorumlularıdır. Bana olan kinlerinin temelinde aslında CHP kurultayı var. CHP kurultayı öncesinde bizim özgür Özel’e verdiğimiz destek var. Çünkü planları şuydu, İstanbul’da Ekrem İmamoğlu’nu aday göstermeyeceklerdi, Ankara’da Mansur Yavaş’ı muhtemelen göstermeyeceklerdi bu konuda tekrar kaybedecekti. CHP o planı da anladığım kadarıyla bozmuşuz. Onun öfkesiyle şu anda iktidar tetikçiliğine soyunmuş vaziyette ama bunların hesabını yargıda verecektir. Şu iyi oldu, ne olduğunu üslubuyla gösterdi. O yazmamıştır ama o yazılanı önüne konanı kendi ürünüymüş gibi yayımlayarak da gösterdi. Bu söylediklerinin çok geçmişlere falan gitmiş, Sabah’tan Hürriyet’ten ayrılmalarıma gitmiş, ondan sonra 20 kere falan konuk oldu, mesajları duruyor bende, çıkarırım utanır. Çıkarmam ama kendisi biliyor bana neler yazdığını.
Türk askerinin başarısını hazmedemediler! Cumhubaşkanı Erdoğan'dan Guterres'a yanıt Filistin Devlet Başkanı Mahmud Abbas, Cumhurbaşkanı Erdoğan ile bir araya geldi Ali Yerlikaya duyurdu! 29 kişiyi şehit eden terörist etkisiz