Kılıçdaroğlu seccadeye ayakkabı ile bastı! Sosyal medyada büyük tepki çekti

Millet İttifakı'nın cumhurbaşkanı adayı Kemal Kılıçdaroğlu, İstanbul platformunun düzenlediği iftar programının ardından çektirdiği fotoğrafta, seccadeye ayakkabılarıyla bastı. Sosyal medyada tepki çeken poz sonrası AK Partili Hamza Dağ da "Ayakkabınız ile bastığınız yer, Müslümanların secde ederken kullandığı seccadedir" ifadelerini kullandı.

Kılıçdaroğlu seccadeye ayakkabı ile bastı! Sosyal medyada büyük tepki çekti

14 Mayıs'ta yapılacak seçimlere az bir süre kala Millet İttifakı'nın cumhurbaşkanı adayı Kemal Kılıçdaroğlu ziyaretleri kapsamında CHP Düzce Milletvekili aday adayı Azade Ay ile görüşme gerçekleştirdi.

Görüşmenin ardından çekilen fotoğraf ise sosyal medyada tepkilere neden oldu.

Kılıçdaroğlu seccadeye ayakkabı ile bastı! Sosyal medyada büyük tepki çekti - Resim : 1

AYAKKABILARIYLA SECCADEYE BASTI
Fotoğraf karesine yansıyan görüntüde İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu, Kemal Kılıçdaroğlu ve Azade Ay poz verdi.

Fotoğrafta tepkilere neden olan kısım ise Kılıçdaroğlu'nun ayakkabılarıyla seccadenin üzerine basıyor olmasıydı.

HAMZA DAĞ TEPKİ GÖSTERDİ
AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hamza Dağ, Kılıçdaroğlu'nun tepki çeken fotoğrafına ilişkin "Ayakkabınız ile bastığınız yer, müslümanların secde ederken kullandığı seccadedir" değerlendirmesinde bulundu.

SOSYAL MEDYA GÖRÜNTÜYE TEPKİ
Sosyal medya kullanıcıları Kılıçdaroğlu'nun seccadeye ayakkabı ile basmasına "Yazıklar olsun" "Bunlar milli değil" gibi yorumlarla tepki gösterdi.

HÜDAPAR Genel Başkanı Yapıcıoğlu: Savaşa değil seçime gidiyoruz Soylu: Enkaz kaldırma yüzde 36 seviyelerinde Bakan Soylu'dan Akşener'e: En hafif tabiriyle hafifliktir bu Muharrem İnce'den Atatürk'ün sözleriyle mesaj