Kılıçdaroğlu, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın ilk turda 50+1 kuralına takılmasını yenilgi olarak yorumladı! "Onun için de ciddi bir travma"

Seçim yenilgisinin ardından ilk kez sessizliğini bozan Kılıçdaroğlu, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın ilk turda seçimi kaybettiğini öne sürdü. Kılıçdaroğlu, "Erdoğan birinci turda kaybetti. Bu onun için de ciddi bir travma. Bugüne kadar hep ilk turda kazandı ama ilk kez kaybetti." dedi.

Kılıçdaroğlu, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın ilk turda 50+1 kuralına takılmasını yenilgi olarak yorumladı! "Onun için de ciddi bir travma"

Millet İttifakı’nın Cumhurbaşkanı adayı CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın galip geldiği 28 Mayıs Cumhurbaşkanlığı seçimi ikinci turundan sonra suskunluğunu ilk kez Sözcü TV'de bozdu.

Sözcü Genel Müdürü Alişer Delek moderatörlüğünde Sözcü Gazetesi Yazarı Uğur Dündar, İsmail Saymaz ve Sözcü Televizyonu moderatörü İpek Özbey'in sorularını yanıtlayan Kılıçdaroğlu, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın ilk turda seçimi kaybettiğini öne sürdü.

Kılıçdaroğlu, "Erdoğan birinci turda kaybetti. Bu onun için de ciddi bir travma. Bugüne kadar hep ilk turda kazandı ama ilk kez kaybetti." ifadelerini kullandı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, ilk turda yüzde 49,52 oy oranı ile seçim yarışında galip gelmiş ama 50+1 kuralına takılmıştı.

Kılıçdaroğlu, canlı yayında köylüleri küçümsedi CHP'de derin kriz: Kemal Kılıçdaroğlu istifa edecek mi? Eren Erdem'den Cumhurbaşkanı Erdoğan'a yönelik çirkin ifadeler Foreign Policy: Erdoğan'ın iki önceliği var