Kılıçdaroğlu aday olacak mı? Erdoğan görüşmek istedi mi?

Eski CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu "Yeniden aday olacak mı?" sorusuna yanıt verdi. Kılıçdaroğlu, ayrıca Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın kendisiyle görüşmek istediği yönünde çıkan haberlerle ilgili de konuştu.

Kılıçdaroğlu aday olacak mı? Erdoğan görüşmek istedi mi?

Eski CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Ekol TV ekrana gelen Sorgusuz Sualsiz'de Armağan Çağlayan'ın sorularını yanıtladı. 

Kılıçdaroğlu'nun Ekol TV'ye özel açıklamalarından öne çıkanlar şu şekilde:

ERDOĞAN BİR ARACI İLE GÖRÜŞME TALEP ETTİ

(Can Ataklı'nın iddiası) Doğrudan Erdoğan'dan gelen görüşme talebi yok. Ama olursa kabul etmeyeceğimi söyledim. Bu teklif birisi aracılığı ile geldi. Doğru bulmadım ve görüşmeyeceğimi ifade ettim.

TEKRAR ADAY OLACAK MI?

Ben parlamentoya girdiğimde genel başkan olma düşüncem yoktu. Delegeler istediği için oldum. Delegeler derse ki "Gelmen lazım arkadaş", görev verirlerse o zaman düşünürüm. Genel başkanlığın sorumluluğu fazladır, kolay değildir. Genel başkan tartışmalarının dışında kalmak istiyorum. Partinin delegeleri vardır. Parti kendi geleceğini belirleyecektir.

 

Kılıçdaroğlu'ndan Akşener'e ihanet suçlaması MSB paylaştı: Aksaz'da amfibi eğitimi Skandal para sayma görüntülerinde iddianame tamam! Pençe-Kilit bölgesinde 4 PKK'lı terörist etkisiz hale getirildi