Kılıçdaoğlu mu, Özel mi daha başarılı? Aradaki fark uçurum

Yerel seçimler ile ilgili geri sayım sürerken CHP seçmeni ile yapılan anketten çıkan sonuç epey şaşrıtıcı... Ankette katılımcılara "Özgür Özel'i Kemal Kılıçdaroğlu ile karşılaştırırsanız hangisini genel başkan olarak daha başarılı buluyorsunuz?" sorusu soruldu. Bu soruya Özel yanıtını verenlerin oranı yüzde 37 olurken, seçimini Kılıçdaroğlu'ndan yana kullananların oranı da yüzde 62 olarak belirlendi.

Kılıçdaoğlu mu, Özel mi daha başarılı? Aradaki fark uçurum
  • Cumhurbaşkanlığı seçimlerinden mağlubiyetle ayrılmasının akabinde koltuğu sallanmaya başlayan Kemal Kılıçdaroğlu, 38. Olağan Kurultay'da Özgür Özel'in karşısında ağır bir yenilgiyle koltuğundan kalkmak zorunda kalmıştı.

Kılıçdaoğlu mu, Özel mi daha başarılı? Aradaki fark uçurum - Resim : 1

  • O günden sonra genel başkanlık koltuğuna oturan Özgür Özel'in performansı da tartışılıyor.

Kılıçdaoğlu mu, Özel mi daha başarılı? Aradaki fark uçurum - Resim : 2

"HANGİSİ DAHA BAŞARILI?"

  • Durum böyle olunca Areda Survey, 25-29 Ocak tarihleri arasında çarpıcı bir araştırmaya imza attı.

Kılıçdaoğlu mu, Özel mi daha başarılı? Aradaki fark uçurum - Resim : 3

  • 2 bin 24 kişi ile yapılan araştırmada katılımcılara "Özgür Özel'i Kemal Kılıçdaroğlu ile karşılaştırırsanız hangisini Genel Başkan olarak daha başarılı buluyorsunuz?" sorusu yöneltildi.

Kılıçdaoğlu mu, Özel mi daha başarılı? Aradaki fark uçurum - Resim : 4

KILIÇDAROĞLU, ÖZEL'E FARK ATTI

  • Bu soruya cevap verenlerin yüzde 62'lik büyük bir kısmı Kemal Kılıçdaroğlu yanıtını verirken, Özgür Özel'i başarılı bulduğunu ifade edenlerin oranı ise yüzde 37'de kaldı.

Kılıçdaoğlu mu, Özel mi daha başarılı? Aradaki fark uçurum - Resim : 5

Trabzon'da sıcak dakikalar! Ters dönmüş tekneden şüphelendiler Diyanet İşleri Başkanı Ali Erbaş Vashakmadze ile görüştü Murat Kurum'dan Sözcü TV muhabirine: Daha fazla kişi ölünce mutlu mu olacaksınız? Özgür Özel KAAN'a kayıtsız kalamadı