Kick Boksta Başarı ve Muhtarlık Bir Arada

Bursa'da muhtar olan kick boks antrenörü Metin Sezer, geceleri sporcu yetiştirirken gündüzleri mahalleye hizmet ediyor.

Kick Boksta Başarı ve Muhtarlık Bir Arada

Bursa'nın Millet Mahallesi'nde, Metin Sezer isimli milli kick boks antrenörü, 31 Mart seçimlerinin ardından muhtarlık görevini üstlenerek mahalleye hizmet etmeye başladı. Gündüzleri muhtar olarak mahalle sorunlarıyla ilgilenen Sezer, akşamları ise kendi spor kulübünde genç sporcular yetiştiriyor.

Kariyerinde Önemli Başarılar

Kick boks kariyerine ortaokulda başlayan Sezer, 2000 yılında kendi adını taşıyan kulübünü kurdu. 2005-2013 yılları arasında Türkiye şampiyonluğu kazanan Sezer, 2008 yılında Avrupa şampiyonu oldu.

Yeni Görevinde İlk Hedefler

280 sporcuya hitap eden Sezer, millet mahallesinin 50 bin nüfuslu yapısı ile ilgili sorunlarını hızla çözmekte kararlı. Sezer, mahalle halkının memnuniyetine önem veriyor ve seçmenlerine "8/5 muhtar değil, 7/24 muhtar olacağım" şeklinde sözler vermiş durumda.

Sporun Gücü ve Toplumsal Katkı

“Mahallemizde çok sayıda Avrupa ve dünya şampiyonu sporcu var” diye konuşarak, sporun yaygınlaştırılması adına uzun yıllardır mücadele ettiğini belirtiyor. Gece geç saatlerde bile mahalleliyle sürekli iletişimde olan Sezer, "İki görevimi de aynı heyecanla yürütüyorum" diyerek muhtarlık ve sporculuk yaşamının dört elle sürdürülmesinin kendine mutluluk verdiğini ifade ediyor.

Bursa'da yaşadığı mahallede gündüzleri muhtarlık hizmetini yerine getiren milli kick boks...

Bursa'da yaşadığı mahallede gündüzleri muhtarlık hizmetini yerine getiren milli kick boks antrenörü Metin Sezer, akşamları da kendi spor kulübünde geleceğin şampiyonlarını yetiştiriyor. Sezer, konuyla ilgili açıklamalarda bulundu.

Uçhisar Kalesi'nde 211 Bin Turist Van'da Rojin Kabaiş İçin Arama Çalışmaları Sürüyor Eskişehir'de Motosiklet Kazası Sinan Ateş'in ailesine saldırı düzenlendi