Kenan Sofuoğlu'nun 4 yaşındaki oğlu Zayn bu sefer de TIR kullandı!

Kullandığı araçlarla adından sıkça söz ettiren motosiklet yarışçısı Kenan Sofuoğlu'nun 4 yaşındaki minik oğlu Zayn Sofuoğlu, bu sefer sınırlarını aştı ve TIR kullandı. Babasını pistinde TIR kullanması saniye saniye kayıt altına alındı. Sosyal medyada paylaşılan görüntüler kısa sürede gündem oldu. İşte Zayn Sofuoğlu'nun TIR kullandığı anlara ait görüntüler...

Pistlerin tozunu attıran, motosiklet yarışçısı Kenan Sofuoğlu'nun 4 yaşındaki oğlu Zayn Sofuoğlu, kullandığı araçlarla adından söz ettirmeye devam ediyor.

4 yaşındaki Zayn Sofuoğlu, iki arazi aracı ve bir panelvan minibüs yüklediği 20 metre uzunluğundaki tırı babası Kenan Sofuoğlu’nun pistinde kullandı. Sosyal medyada paylaşılan görüntü ise büyük beğeni topladı.

Kenan Sofuoğlu'nun 4 yaşındaki oğlu Zayn bu sefer de TIR kullandı! - Resim : 1
4 yaşındaki Zayn Sofuoğlu

SINIR TANIMIYOR

Kenan Sofuoğlu’nun 4 yaşındaki oğlu Zayn Sofuoğlu sınır tanımıyor. Kullandığı araçlarla gündeme gelen ve yaşıtları oyuncaklarla oynarken pistin tozunu attıran Zayn’ı dünya genelinde milyonlar izliyor. Zayn, geçtiğimiz günlerde 20 metre uzunluğundaki tıra iki arazi aracı ve bir panelvan minibüsü yükledi.

Kenan Sofuoğlu'nun 4 yaşındaki oğlu Zayn bu sefer de TIR kullandı! - Resim : 2

Sosyal medyada paylaşılan o anlar ise binlerce yorum ve beğeni aldı. Minik yeteneğin adına açılan sosyal medyasından yeni bir görüntü paylaşıldı.

Kenan Sofuoğlu'nun 4 yaşındaki oğlu Zayn bu sefer de TIR kullandı! - Resim : 3

‘1 tekerden 18 tekere’ başlıklı paylaşımda küçük Zayn, iki arazi aracı ve bir panelvan minibüs yüklediği 20 metre uzunluğundaki tırı babası Kenan Sofuoğlu’nun pistinde kullandı.

Kenan Sofuoğlu'nun 4 yaşındaki oğlu Zayn bu sefer de TIR kullandı! - Resim : 4

Paylaşılan video kısa sürede 200 binin üzerinde beğeni alırken, Zayn’ın boyundan büyük araçları adeta oyuncak bir araç gibi rahat kullanması da dikkatlerden kaçmadı.

Bakan Koca'dan ölen Başhekim hakkında açıklama Dağlıca saldırısının planlayıcısı PKK'lı Taşkın öldürüldü Irak'ta facia! Her saniyesi kameralarda 2 ilde terör operasyonu! HDP il sözcüsü ve ilçe başkanları dahil 20 kişi gözaltında