Kemal Kılıçdaroğlu'nun "Rusya'dan İnce'ye kumpas" iddiasına tepki! Dengeyi koruyamayan devlet adamıyla Ukrayna'ya döneriz

Stratejist Abdullah Çiftçi, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun "İnce'ye kumpası Ruslar kurdu" iddiasına tepki gösterdi. Kılıçdaroğlu'nun açıklamalarını akıldışı olarak değerlendiren Çiftçi, "Rusya, İnce'ye neden operasyon çeksin? Bu dengeyi koruyamayan bir devlet adamı ülkenin başına gelirse Ukrayna oluruz" dedi.

Stratejist Abdullah Çiftçi, Millet İttifakı'nın Cumhurbaşkanı adayı Kemal Kılıçdaroğlu'nun iddiaları karşısında şaşkınlığın dile getirdi.

Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce'nin 14 Mayıs'ta gerçekleşecek olan Cumhurbaşkanlığı adaylığından çekilmesi gündem olmuştu. CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu, kaset kumpasını Rusya'nın yaptığını iddia etmişti.

Kemal Kılıçdaroğlu'nun "Rusya'dan İnce'ye kumpas" iddiasına tepki! Dengeyi koruyamayan devlet adamıyla Ukrayna'ya döneriz - Resim : 1

Stratejist Abdullah Çiftçi, sosyal medya hesabından Kılıçdaroğlu'nun açıklamalarını değerlendirdi.

İddiaların gerçekçi olmadığını belirten Çiftçi, "Kılıçdaroğlu, Muharrem İnce'ye yapılan kaset kumpası için Rusya'yı suçladı. Bunu Rusya'nın üzerine atmanın mantığı ne? Rusya, İnce'ye neden operasyon çeksin? Batı babamızın oğlu olmadığı gibi Rusya da değil." şeklinde konuştu.

Kemal Kılıçdaroğlu'nun "Rusya'dan İnce'ye kumpas" iddiasına tepki! Dengeyi koruyamayan devlet adamıyla Ukrayna'ya döneriz - Resim : 2

Kılıçdaroğlu'nun söylemlerine dikkat etmesi gerektiğini belirten Stratejist Abdullah Çiftçi, "Bu dengeyi koruyamayan bir devlet adamı ülkenin başına gelirse Ukrayna oluruz. 3 gün sonra seçim var, Cumhurbaşkanlığı adayı olan bir kişi böyle atamaz. Batı'nın tarihini, Batı ile Rusya'nın, Osmanlı ve Rusya tarihini bilmezseniz ortada kalırsınız. KHK ile atılan FETÖ'cüleri de geri alacağını söylüyor. Gidenler de geri gelirse İran ve Rusya ile savaşa hazır olun. İnşallah akıllarını başlarına alırlar." ifadelerini kullandı.

Kemal Kılıçdaroğlu'nun "Rusya'dan İnce'ye kumpas" iddiasına tepki! Dengeyi koruyamayan devlet adamıyla Ukrayna'ya döneriz - Resim : 3

Recep Tayyip Erdoğan Kemal Kılıçdaroğlu
Seçim ikinci tura kalırsa ne yapacak? 'İHA-SİHA senin nerene girdi' diyen Cübbeli Ahmet Hoca "Yanlış anlaşıldım" dedi Adalet Bakanlığı'ndan Kılıçdaroğlu'na cevap Seçime saatler kaldı! Hangi durumlarda oy geçersiz sayılır?