Kemal Kılıçdaroğlu'nun kaybetmesini hayra yordu! HDP'li Sırrı Sakık ateş püskürdü

Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nu destekleyen HDP, gerçeklerin gün yüzüne çıkmasıyla tepki göstermeye başladı. Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ'ın 'gizli anlaşma' itirafı sonrası Sırrı Sakık ateş püskürdü. "Kim bilir kazandaydın ne yapardın?" paylaşımında bulunan Sakık, "Her işte bir hayır!" ifadelerine yer verdi.

Kemal Kılıçdaroğlu'nun kaybetmesini hayra yordu! HDP'li Sırrı Sakık ateş püskürdü

HDP Ağrı Milletvekili Sırrı Sakık, Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ'ın açıklamaları sonrası CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'na ateş püskürdü.

HDP Ağrı Milletvekili Sırrı Sakık
HDP Ağrı Milletvekili Sırrı Sakık

MASA PARAM PARÇA

Cumhurbaşkanlığı seçimi öncesi CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, "85 milyonu kucaklıyorum" diyerek 6'lı masa kurmuştu.

Dışarıdan HDP ve Zafer Partisi'nin de desteğini alan Kılıçdaroğlu, tüm paydaşlara vaatlerde bulunmuştu.

Seçimin kaybedilmesiyle masa yıkıldı ve hedef Kılıçdaroğlu oldu. Saadet Partisi, DEVA Partisi ve Gelecek Partisi ipleri kopardı. İYİ Parti ise yerel seçimlerde yeniden ittifak yapmak için şartlar sundu.

CHP'nin tek destekçisi Zafer Partisi kaldı. Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ'ın "Gizli anlaşmada mutabık kaldı. Yazılı olarak var." itirafı sonrası HDP'nin de hedefi Kılıçdaroğlu oldu.

Kemal Kılıçdaroğlu'nun kaybetmesini hayra yordu! HDP'li Sırrı Sakık ateş püskürdü - Resim : 2

KILIÇDAROĞLU'NUN KAYBETMESİNİ 'HAYIR' GÖRDÜ

Ümit Özdağ'ın T24'e verdiği röportaj sonrası Kılıçdaroğlu'na bir tepki daha geldi.

HDP Ağrı Milletvekili Sırrı Sakık sosyal medyadan yaptığı açıklamada, Kılıçdaroğlu'na ateş püskürdü. Sakık paylaşımında, "Her işte bir hayır!" ifadelerine yer verdi.

Kemal Kılıçdaroğlu'nun kaybetmesini hayra yordu! HDP'li Sırrı Sakık ateş püskürdü - Resim : 3

İşte HDP'li Sakık'ın Twitter adresinden yaptığı paylaşım;

"Kılıçdaroğlu çok büyük yalanlarla, gizli pazarlık ve mutabakatlarla bu halka en büyük haksızlığı yaptın. Sadece kendin kazanmak için birleştirmek adına aslında siyaseti paramparça ettin. Örgütüne, halka, gençlerin geleceğine haksızlık ettin. Seçilmeden bu korkunç pazarlığı yaptın kim bilir kazandaydın ne yapardın? Her işte bir hayır!"

Sırrı Sakık Kemal Kılıçdaroğlı

Kemal Kılıçdaroğlu CHP HDP cumhurbaşkanlığı seçimi
Cumhurbaşkanı Erdoğan açıklamalarda bulundu Ormanları yakan 2 hain tutuklandı Ümit Özdağ gizli anlaşmayı itiraf etti CHP'nin Targaryen kızı Melek Mızrak Subaşı olay oldu