Kemal Kılıçdaroğlu'nun İnce itirafı: Kendisini aradım ama ulaşamadım

Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce'nin Cumhurbaşkanlığı adaylığından çekilmesinin ardından sosyal medyada İnce'nin Millet İttifakı'nın Ankara'daki mitingine katılacağı iddia edilmiş ancak söz konusu iddialar doğru çıkmamıştı. İnce'nin bu tutumu ise muhalefete öfkeli olduğu şeklinde yorumlanmıştı. Canlı yayın programında konuşan Kemal Kılıçdaroğlu, İnce'yi mitinge çağırmak için aradığını ancak kendisine ulaşamadığını söyledi. Kılıçdaroğlu'nun bu açıklamaları, adeta yorumları doğruladı

Türkiye'yi yeni bir dönemeçte sokacak olan seçimlere son iki gün kaldı.

Geçtiğimiz gün Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce, Cumhurbaşkanlığı adaylığından çekilmişti.

MİTİNGE KATILACAĞI İDDİA EDİLMİŞTİ
İnce'nin çekilmesinin ardından bazı gazeteci isimlerin, İnce'nin Millet İttifakı'nın cuma günü Ankara'da düzenlediği son mitingine katılacağını iddia etmişti.

İnce'nin söz konusu mitinge katılmaması muhalefete öfkeli olduğu ve kendisine düzenlenen kumpaslardan Kılıçdaroğlu cephesini sorumlu tuttuğu yorumları yapılmıştı.

AÇIKLAMALARI ADETA YAPILAN YORUMLARI DOĞRULADI
Canlı yayında açıklamalar yapan Kemal Kılıçdaroğlu'nun İnce hakkındakini itirafı ise bu yorumları adeta doğruladı.

Kılıçdaroğlu, İnce ile en son hastaneye kaldırıldığında 'geçmiş olsun' dileklerini sunmak için görüştüğünü daha sonra Ankara'daki mitinge davet etmek için İnce'yi aradığını ancak kendisine ulaşamadığını açıkladı.

Kılıçdaroğlu, konuya ilişkin şu ifadeleri kullandı:

Montajlar ve diğer şeylerle bel altı vuruşlar doğru değil. Cesaretin varsa çıkarsın karşısına. Montajlarla insanları karalamanın doğru olmadığını düşünen birisiyim. Son 24 saatte Muharrem İnce ile görüşmedim. Hastaneye yattığında görüştüm. Kısa da bir sohbetimiz oldu. Bugün Ankara'daki mitinge davet etmek içinde aradım ama ulaşamadım. Ben Muharrem Bey'in oraya gelmesini, Halil İbrahim Sofrası'na davet ettiğimizi bilmesini isterim. Muharrem İnce beni destekliyor mu bilmiyorum. Destekleme konusunda görüşmemiz olmadı. Uygulamalarla sesimi kaydedip birileriyle görüşme yapmışım gibi göstermeye kalktılar. Benim kimlerle görüştüğüm açık. Her şey ortada.
CHP ve İYİ Parti gizli bakanlık anlaşması yaptı Yandaş ünlüler açık açık oy istedi! 'İktidarı bırakmayacak' iddialarına cevap: Sandığı kabul ederiz CHP, HDP, PKK VE LGBT işbirliği! Tek tek tescillendi