Kemal Kılıçdaroğlu'ndan parti tabanına değişim mesajı! 5-6 kişi bir araya gelip...

Cumhurbaşkanlığı seçimlerinin kaybedeni CHP'de kartlar yeniden dağıtılıyor. İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun başlattığı değişim hareketi, Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu'nu da yeni hamlelere itti. CHP'li bir yetkilinin gazeteci Cansu Canan Özgen'e yaptığı açıklamadaki, "Parti içinde artık 5-6 kişi bir araya gelip partinin milletvekiline karar veremeyecek" ifadeleri dikkat çekti.

Kemal Kılıçdaroğlu'ndan parti tabanına değişim mesajı! 5-6 kişi bir araya gelip...

CHP'deki değişim savaşında cepheler peş peşe yeni hamleler yapmaya devam ediyor. İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'na karşı mücadele veren Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu'nun hamlesi ortaya çıktı.

Cansu Canan Özgen, TV100'deki programında CHP'nin üst düzey yöneticisinden gelen özel açıklamaları paylaştı.

Kemal Kılıçdaroğlu'ndan parti tabanına değişim mesajı! 5-6 kişi bir araya gelip... - Resim : 1

"5-6 KİŞİ BİR ARAYA GELİP..."

CHP'li ismin verdiği bilgiyi aktaran gazeteci Cansu Canan Özgen, Kılıçdaroğlu'nun tabana net bir mesaj vereceğini ifade etti. 

Kemal Kılıçdaroğlu'ndan parti tabanına değişim mesajı! 5-6 kişi bir araya gelip... - Resim : 2

Özgen, CHP'li yetkilinin açıklamalarını şu ifadelerle açıkladı;

"Önümüzdeki günlerde Kemal Kılıçdaroğlu CHP’nin tabanını olağanüstü heyecanlandıracak bir açıklama yapacak. Bu açıklama, en demokratik tüzük olan 73 tüzüğünü aşan, parti tabanını heyecanlandıran ve devrim olarak nitelendiriliyor."

"Milletvekili, belediye başkanı ve meclis üyesi seçimlerinde üyeler çok güçlenecek. CHP’de kritik bir yönetim anlayışı olacak. Genel sekreterlik çok güçlendirilecek. Parti kurulları içerisindeki tüm süreç demokratikleştirilecek Parti içinde artık 5-6 kişi bir araya gelip partinin milletvekiline karar veremeyecek."

Kemal Kılıçdaroğlu'ndan parti tabanına değişim mesajı! 5-6 kişi bir araya gelip... - Resim : 3

Hukuk fakültesini birincilikle bitiren Muhammet Emin Ay'a mezuniyette konuşma yaptırılmadı! Celal Şengör deprem nedeniyle İstanbul'dan taşınıyor Son Dakika: İsveç'teki PKK faaliyetlerine sert tepki! Avrupa Birliği'nden Türkiye'ye vize serbestisi için yeni açıklama