Kemal Kılıçdaroğlu'ndan Ekrem İmamoğlu ile ilgili soruya dikkat çeken yanıt

CHP'de değişim yankısı sürerken Kemal Kılıçdaroğlu, İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu ile ilgili sorulan soruya dikkat çeken bir yanıt verdi. Kılıçdaroğlu, büyükşehir başkanları için, "Bütün belediye başkanlarımız işlerini çok iyi yaptılar, yapıyorlar. Çok başarılılar. Bu nedenle yeniden aday olmalarını isterim. Bu en doğal haklarıdır" dedi.

Kemal Kılıçdaroğlu'ndan Ekrem İmamoğlu ile ilgili soruya dikkat çeken yanıt

CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu, Halk TV yazarı Fikret Bila'ya açıklamalarda bulundu.

Belediye başkanlarıyla ilgili değerlendirmelerde bulunan Kılıçdaroğlu, İmamoğlu'nun yanı sıra Ankara Büyükşehir Belediyesi Başkanı Mansur Yavaş ile İzmir Büyükşehir Belediyesi Başkanı Tunç Soyer'in çok başarılı olduğunu ifade etti.

"İMAMOĞLU'NUN YENİDEN İBB BAŞKANLIĞI'NA ADAY OLMASINI İSTERİM"

CHP Lideri, "İmamoğlu’nun yeniden İstanbul Belediye Başkanlığı’na aday olmasını istiyor musunuz?" sorusuna ise şu yanıtı verdi:

Elbette. Bütün belediye başkanlarımız işlerini çok iyi yaptılar yapıyorlar. Çok başarılılar. Bu nedenle yeniden aday olmalarını isterim. Bu en doğal haklarıdır. Başarılı hizmetlerini sürdürmeleri gerekir.
İstifası beklenen Kemal Kılıçdaroğlu'ndan 'daha güçlü mücadele' mesajı Cumhurbaşkanı Yardımcısı Yılmaz ve Bakan Şimşek Katar'a gidecek Dünya basını Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı konuşuyor Birçok terör saldırısında yer alan PKK'lı Zafer Akgün öldürüldü