Kemal Kılıçdaroğlu, suikast iddiaları hakkında konuştu: Olur böyle şeyler önemsemiyorum

CHP Grup Başkanvekili Özgür Özel, geçtiğimiz hafta Millet İttifakı cumhurbaşkanı adayı Kemal Kılıçdaroğlu’na yönelik suikast duyumları aldıklarını söylemişti. Millet İttifakı'nın cumhurbaşkanı adayı Kemal Kılıçdaroğlu kendisine yönelik suikast tehditleri hakkında ilk kez konuştu. Kılıçdaroğlu, "Olur, böyle şeyler; önemsemiyorum. Kimse endişe etmesin" dedi.

Kemal Kılıçdaroğlu, suikast iddiaları hakkında konuştu: Olur böyle şeyler önemsemiyorum

CHP Grup Başkanvekili Özgür Özel, Kılıçdaroğlu’na yönelik suikast duyumları aldıklarını söylemiş, bundan güvenlik güçlerinin de haberinin olduğunu belirtmişti. Kemal Kılıçdaroğlu iddialar hakkında t24'e konuşarak, hiçbir tehdidin kendileri için önemli olmadığını belirtti. 

"KİMSE ENDİŞE ETMESİN"
Kemal Kılıçdaroğlu ifadesinde şunları kaydetti:
"Olur, böyle şeyler; önemsemiyorum. Ben terör örgütleri tarafından öldürülmek ve kimi güçler tarafından linç edilmek istenen bir siyasetçiyim. Ne yaşamış olursam olayım, bir adım geri adım atmadım. Dolayısıyla kimse de endişe etmesin. Bu türden haberlerin aynı zamanda bazı mahfillerin propaganda enstrümanı olduğunu da biliyorum

"İLK SEÇİMLERDE İKTİDARI DEVRALACAĞIZ"
Kimsenin endişesi olmasın. Neyle ve kiminle tehdit ederlerse etsinler; tehdit eder görünürlerse görünsünler başaramayacaklar. İlk seçimlerde iktidarı devralacağız ve cumhuriyetimizi demokrasiyle taçlandıracağız."

'Yapılan anketler sorunlu' İçişleri Bakanlığı'ndan seçim genelgesi Bakan Çavuşoğlu'dan FETÖ açıklaması 4'lü zirvede tarih belli oldu