Kemal Kılıçdaroğlu hakaretler edip ortadan kayboldu! Fatih Portakal ve milyonlar cevap bekliyor; kalemini satan gazeteciler kim?

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Cumhurbaşkanlığı seçimini kaybetmesiyle adeta özüne döndü. Önce halkı aşağılamaya çalışan Kılıçdaroğlu, ardından gazetecileri hedef aldı. Skandal sözlere tepki gösteren gazeteci Fatih Portakal, "Kalemini satan gazeteciler kim açıklayın" çağrısında bulundu. Portakal, çağrısını a her gün yineleyeceğini söylese de Kılıçdaroğlu hakaretlerinden sonra sessizliğe büründü.

Kemal Kılıçdaroğlu hakaretler edip ortadan kayboldu! Fatih Portakal ve milyonlar cevap bekliyor; kalemini satan gazeteciler kim?

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Cumhurbaşkanlığı seçiminde yaşadığı hezimet sonrası muhalif seçmen ve gazetecilerin eleştiri oklarını üstüne çekmişti. İstifası beklenen Kılıçdaroğlu ilk açıklamasında isim vermeden gazetecileri hedef aldı.

Kemal Kılıçdaroğlu hakaretler edip ortadan kayboldu! Fatih Portakal ve milyonlar cevap bekliyor; kalemini satan gazeteciler kim? - Resim : 1

KILIÇDAROĞLU NE DEMİŞTİ?

"Kentlerde oturan insanların tamamı demokrasiden yana oy kullandı." diyen Kılıçdaroğlu, "Okuyan, tartışan, özgürlükçü, kentli dediğimiz kitle yüzde 51 oranında Kılıçdaroğlu demiş." diye konuşmuştu.

Kemal Kılıçdaroğlu hakaretler edip ortadan kayboldu! Fatih Portakal ve milyonlar cevap bekliyor; kalemini satan gazeteciler kim? - Resim : 2

PORTAKAL'IN İLK TEPKİSİ "KİBİRLİ BAKIŞ AÇISI" OLDU

Fatih Portakal, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun seçim yenilgisi sonrası yaptığı açıklamalara tepki gösterdi.

Kılıçdaroğlu'nun 28 Mayıs'tan önce rol yaptığını ve kendisini dibe çektiğini söyleyen Portakal, "Kibirli bir bakış açısı var. Seçmenle dalga geçiyorsunuz. Hangi dünyada yaşıyorsunuz siz" ifadelerini kullandı.

Kemal Kılıçdaroğlu hakaretler edip ortadan kayboldu! Fatih Portakal ve milyonlar cevap bekliyor; kalemini satan gazeteciler kim? - Resim : 3

"KALEMİNİ SATAN GAZETECİLER"

Kılıçdaroğlu'nun "Kalemini satan gazeteciler" ifadeleri yeni bir gündem oluşturdu. Muhalif gazeteci olarak tanınan Fatih Portakal, CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu'nun bu sözlerine sert çıktı.

Kemal Kılıçdaroğlu hakaretler edip ortadan kayboldu! Fatih Portakal ve milyonlar cevap bekliyor; kalemini satan gazeteciler kim? - Resim : 4

FATİH PORTAKAL'DAN SERT TEPKİ

Kılıçdaroğlu'nu hedef alan Portakal, Twitter hesabından "Açıklatana kadar bu soruyu kendisine soracağım. Yok öyle altını doldurmadan ortaya lafı bırakmak" paylaşımında bulundu.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'na çağrıda bulunan gazeteci Fatih Portakal, "Bu sorunun yanıtını alana kadar, size her gün gerek buradan gerek, Sözcü'de bu soruyu soracağım; kalemini satan gazeteciler kim?" ifadelerine yer verdi.

Kendi sosyal medya kanalından yayın yapan Portakal, "Eğer beni CHP Genel Merkezi'nden izliyorsanız söyleyin, açıklayın. Ben üstüme alınmadım da, açıklayın yüzlerine beraber tükürelim." ifadelerine yer verdi.

Kemal Kılıçdaroğlu hakaretler edip ortadan kayboldu! Fatih Portakal ve milyonlar cevap bekliyor; kalemini satan gazeteciler kim? - Resim : 5

"AÇIKLAYIN… DUYALIM…"

Çağrıları cevapsız kalmasına rağmen pes etmeyen Portakal, sosyal medya hesabından bir paylaşımda bulundu.

"Açıklayın duyalım" diyen Portakal paylaşımında şu ifadelere yer verdi;

Kılıçdaroğlu “kalemini satan gazeteciler” iddiasında bulundu. Büyük olasılık konusmayi kendi kaleme almadı. Birileri yazmış okudu. İddia yazanı değil, söyleyeni bağlar. İhtimaller sunlar:

. Ya kendisini eleştiren gazetecilere ofkesi ve kızgınlığı hat safhada “siz oyle derseniz ben de böyle derim” kafasında. Yani öfkesini kontrol edemiyor. Boş bir cümle…

. Ya önüne konulan her şeyi sorgulamadan okuyor, yani itibarsızlaştırma propagandasının parçası oluyor, hatta belki de kendi yönlendiriyor. Kurnazca bir davranış.

. Ya da kalemini satanlar var. Satanları da biliyor. Cesaretli iseniz açıklarsınız. Ben duymak istiyorum.

Kemal Kılıçdaroğlu hakaretler edip ortadan kayboldu! Fatih Portakal ve milyonlar cevap bekliyor; kalemini satan gazeteciler kim? - Resim : 6

Şehit Mustafa Erdem'in faili Mehmet Zeki İlmin yakalandı Tel Rıfat ve Münbiç'te 16 terörist öldürüldü! Yeni dönemin ilk ekonomi zirvesi Görüşme 1,5 saat sürdü! Kemal Kılıçdaroğlu Ekrem İmamoğlu'na ne dedi? İşte bomba kulis