Kemal Kılıçdaroğlu: Alkollü içeceklere yapılan zamlar zulümdür! 6 ay sonra çözeceğim

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, alkollü içeceklere yapılan zam için "Yıldırmadır, zulümdür. Devlet, bir hayat tarzını kuşatamaz, taciz edemez, rahatsız edemez." dedi. CHP Genel Başkanı, 6 ay sonra bir düzenleme yapacağı vaadinde de bulundu.

Kemal Kılıçdaroğlu: Alkollü içeceklere yapılan zamlar zulümdür! 6 ay sonra çözeceğim

Türkiye, seçim atmosferine iyiden iyiye girdi. Partiler de vaatlerini bazen direkt bazen dolaylı yoldan açıklıyor. CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu da henüz cumhurbaşkanlığı adaylığı konusunda resmi bir açıklama yapmadı ancak kulislerde bu cumhurbaşkanlığı adaylığını ne kadar çok istediği su götürmez bir gerçek.

Kılıçdaroğlu, son olarak alkollü içeceklere gelen yüzde 22,3'lük zammı eleştirdi ve bu konudaki vaadini açıkladı. 

"ALKOLLÜ İÇECEKLERE YAPILAN ZAMLAR ZULÜMDÜR"
CHP Genel Başkanı, Twitter hesabından şunları yazdı "Alkollü içeceklere yapılan zamlar yıldırmadır, zulümdür. Devlet, bir hayat tarzını kuşatamaz, taciz edemez, rahatsız edemez. Devlet her hayat tarzını korur. 6 ay sonra vergileri yeniden düzenleyerek, çözeceğim önemli meselelerimizden biri de bu meseledir."

Kemal Kılıçdaroğlu CHP
Yılbaşı gecesi kana bulayacaklardı! Paketlendiler Cumhurbaşkanı Erdoğan şarkı sürprizi: Duyanlara duymayanlara 15 Temmuz anısı: Fetullah'ı gömen tweeti yumuşattık "Pazarlıkla değil helal oylarımızla birinci parti olacağız"