Kayseri'de çocuğa taciz iddiası mahalleyi ayağa kaldırdı

Kayseri'nin Melikgazi ilçesinde yabancı uyruklu bir şahsın, ufak çocuğu taciz ettiği öne sürüldü. Bunun üzerine tüm mahalle ayağa kalkıp bazı iş yerlerini ateşe verdi.

Kayseri'de çocuğa taciz iddiası mahalleyi ayağa kaldırdı
  • İddiaya göre, Danişmentgazi Mahallesi'nde yabancı uyruklu bir kişi, 5 yaşındaki yabancı uyruklu çocuğu taciz ederken yakalandı. Olayın toplanan kalabalık grup, şahsı almak için taşkınlık çıkardı.

Kayseri'de çocuğa taciz iddiası mahalleyi ayağa kaldırdı - Resim : 1

  • Olay yerine çok sayıda polis, çevik kuvvet, sağlık ve itfaiye ekipleri sevk edildi. Özel Harekat polisleri tarafından alınan şüpheli bölgeden uzaklaştırılırken, kalabalık grup araçları ters çevirdi bazı iş yerlerini de ateşe verdi.
  • TOMA araçları ile müdahale edilen olayda polisin kalabalığı dağıtmak için müdahalesi sürüyor.

Kayseri'de çocuğa taciz iddiası mahalleyi ayağa kaldırdı - Resim : 2

"BİZ GEREKENİ YAPACAĞIZ"

İl Emniyet Müdürü Atanur Aydın da bölgeye gelerek, yaptığı açıklamada, "Tepkinizi gösterdiniz. Sizi anladık, mesajınızı aldık. Bundan sonraki yapacağınız her türlü hareket sizinle ilgili konulara dönecek. Buradaki mağdur şahıs Türk değil. Şu anda şüpheli şahıs gözaltında. Mağdur şahsın sağlığıyla ilgili herhangi bir problem gözükmüyor. O şahsın ve ailesiyle ilgili sınır dışı dahil her türlü işlemlerinde size söz veriyorum. Bir hafta sonra tekrar bu mahalleye geleceğim. Bu olayla ilgili neler yaptığımızı söyleyeceğim. Lütfen ailelerinizi alın, evlerinize geçin. Biz gerekeni yapacağız, bunun sözünü veriyorum" ifadelerini kullandı.

Kayseri'de çocuğa taciz iddiası mahalleyi ayağa kaldırdı - Resim : 3

Anız yangını okula sıçradı! BOTAŞ'tan İsrail iddialarına yanıt Kılıçdaroğlu'ndan Oğan'a sert cevap TRT Spor'da skandal diyalog