Kastamonu'da tekne faciası: Arama çalışmaları devam ediyor

Kastamonu'nun Cide ilçesinde, 11 Ağustos tarihinde Gideros Koyu açıklarında batan 'Maviş' isimli teknede kaybolan 3 kişinin bulunması için arama çalışmaları devam ediyor. Teknenin kaptanı Öztürk K. ile Hülya M. ve Esmanur G'nin kurtarılması için başlatılan operasyon, Sahil Güvenlik Komutanlığı ile birlikte Ulusal Medikal Kurtarma Ekibi (UMKE), İl Afet ve Acil Durum Müdürlüğü (AFAD) ve jandarma ekiplerinin katılımıyla gerçekleştiriliyor.

Kastamonu'da tekne faciası: Arama çalışmaları devam ediyor

Samsun ve Sinop Emniyet Müdürlüğüne bağlı dalgıç ekipler, gece boyunca batan tekneden yüzeye çıktığı düşünülen malzemelerin bulunduğu bölgelerde sualtı görüntüleme ve kurtarma cihazları (ROV) ile arama yaptı. Ancak, şu ana kadar herhangi bir bulguya rastlanmadı.

Bugün, Sinop ve Samsun emniyetine bağlı toplam 6 kurbağa adam ile sahil güvenlik ve jandarma su altı ekipleri, batan teknenin bulunduğu bölgede dalış yapacak.

Önceki gün, teknede 6 kişinin bulunduğu ve henüz belirlenemeyen bir nedenle batan yaklaşık 5 metrelik teknenin üzerindeki sesler üzerine, yakındaki bir balıkçı teknesinde bulunanlar batan teknedeki 3 kişiyi kurtarmıştı. Kaybolan 3 kişiyi bulma çalışmaları ise aralıksız sürüyor.

Kastamonu'nun Cide ilçesinde, teknenin batması sonucu kaybolan 3 kişinin bulunması için çalışmalar...

Kastamonu'nun Cide ilçesinde, teknenin batması sonucu kaybolan 3 kişinin bulunması için çalışmalar devam ediyor.

"Hepiniz beyni emcüklenmiş geri zekalılarsınız" demişti! İfadesi ortaya çıktı Kritik gün geldi! Filistin Lideri Mahmud Abbas bugün TBMM Genele Kurulu'na hitap edecek Bıçaklı saldırının şifreleri ortaya çıktı Bozkurt polemiği: Sen ancak incir ağacı dikersin