Kars'ta Trajik Kaza: 1 Ölü, 4 Yaralı

Kars'ta iki otomobilin çarpıştığı kaza güvenlik kamerasına yansıdı. 1 kişi hayatını kaybetti, 4 kişi ağır yaralandı.

Kars'ta Trajik Kaza: 1 Ölü, 4 Yaralı

Kars'ta meydana gelen bir trafik kazasında, iki otomobilin çarpışması sonucu bir kişi hayatını kaybederken, dört kişi ağır yaralandı. Olay, güvenlik kameraları tarafından kaydedildi.

Kaza Anının Detayları

Olay, şehir merkezinde bulunan Cumhuriyet Caddesi'nde gerçekleşti. Seyir halindeki, plakası henüz tespit edilemeyen bir aracın, İsmail Aytemiz Caddesi'nden gelen T.G. yönetimindeki diğer aracla Kars Tren Garı Kavşağı'nda çarpışması sonucu meydana geldi.

Güvenlik kameralarına yansıyan kazada, ismi bilinmeyen sürücü olay yerinden kaçtı. T.G. ve araçta bulunan G.E., F.E., A.G. ve L.G. ağır yaralar aldılar.

Yardım Çalışmaları ve Yaralılar

Olayın ardından, sağlık, itfaiye ve AFAD ekipleri hızla olay yerine sevk edildi. Yaralılar, araç içerisinde sıkıştıkları yerden ekiplerin çabalarıyla çıkarıldı. Ambulanslarla Harakani Devlet Hastanesi ve Kafkas Üniversitesi Sağlık Araştırma ve Uygulama Merkezi'ne nakledildiler.

Ne yazık ki, G.E. tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybetti. Diğer dört yaralının durumunun ağır olduğu ve hayati tehlikeleri bulunduğu bildirildi.

Kaçan Sürücü İçin Soruşturma Başlatıldı

Kazada kaçan sürücüyü bulmak için polis ekipleri soruşturma başlattı. Olayın detayları ve güvenlik kameralarındaki görüntülerin incelenmesi sürüyor.

Kars'ta, Kars Tren Garı Kavşağı'nda 2 otomobilin karıştığı kazada 1 kişi öldü, 4 kişi ağır...

Kars'ta, Kars Tren Garı Kavşağı'nda 2 otomobilin karıştığı kazada 1 kişi öldü, 4 kişi ağır yaralandı. Polis ekipleri kaza yerine sevk edildi.

Diyarbakır Kültür Yolu Festivali'nde Ziyaretçi Yoğunluğu Artvin'de Felaket: Kamyonet Uçuruma Devrildi Antalya'da Sahil Keyfi Meryem Göka'dan Müslüman Karşıtı Irkçılık Uyarısı