'Kardeşimi sınıfta bıraktın' dayağı: Ümraniye'de öğretmene şiddet kamerada

Ümraniye'de bir lisede kız kardeşinin sınıfta kalması nedeniyle idare ile konuşmak için okula gelen ağabey İbrahim Durmaz, ortalığı birbirine kattı. Adalet Bakanı Yılmaz Tunç, öğretmenlerden birine yumruk atan Durmaz'ın yakalandığını duyurdu.

  • Öğretmenlere yönelik saldırıların son adresi İstanbul'un Ümraniye ilçesinde yer alan 30 Ağustos Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi oldu.
  • Kız kardeşinin sınıfta kalması nedeniyle okul idaresiyle konuşmak için okula gelen ağabey İbrahim Durmaz, öğretmenler odasında Vedat Kömür ile Orhan Bozkurt ile tartışmaya başladı.

SALDIRI ANLARI KAMERAYA YANSIDI

  • "Sen benim babamın arkasından konuşamazsın." diyen Durmaz, öğretmenlerden birine yumruk attı.
  • Saldırı anları ortamda bulunan bir vatandaşın cep telefonu kamerasına yansıdı.

BAKAN TUNÇ: ŞÜPHELİ GÖZALTINA ALINDI

  • Olayın ardından sosyal medya hesabından açıklama yapan Adalet Bakanı Yılmaz Tunç, öğretmene saldıran şahsın gözaltına alındığını duyurdu.
  • Bakan Tunç paylaşımında, "İstanbul Ümraniye ilçesindeki 30 Ağustos Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’nin öğretmenler odasında bir öğretmenimize yapılan fiziki saldırıyla ilgili İstanbul Anadolu Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından adli soruşturma başlatılmış, şüpheli gözaltına alınmıştır. Evlatlarımızı geleceğe hazırlayan öğretmenimize geçmiş olsun dileklerimi iletiyor, saldırıyı kınıyorum." ifadelerine yer verdi.
Kamuda servisler kaldırılacak mı? Bahçeli: AK Parti-CHP ittifakı temennimiz Son dakika! Tahir Elçi davasında karar çıktı CUMHURBAŞKANIMIZIN YANINDAYIZ GÖRÜŞMELERİNİ SAYGIYLA KARŞILIYORUZ